Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν αντέχει να αποχωριστεί την κόρη του για το σχολείο: «Σε παρακαλώ μείνε με τον μπαμπά» (vid)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Το φθινόπωρο σηματοδοτεί την έναρξη των σχολείων. Δεν είναι τα παιδιά που δυσκολεύονται να επιστρέψουν στα μαθήματα τους, μερικές φορές αδυνατούν και οι γονείς να αποχωριστούν τα μικρά τους.

Ένας τέτοιος γονιός είναι και ο Νταβίντ Μπέκαμ, ο οποίος εκλιπαρούσε την Χάρπερ Σέβεν να μείνει μαζί του.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής έχει μεγάλη αδυναμία στην μονάκριβη κόρη του Χάρπερ, με τους δυο τους να περνούν πολλές ώρες μαζί, κάνοντας διάφορες δραστηριότητες. Τα αγόρια του έχουν μεγαλώσει αρκετά οπότε ο Νταβίντ ασχολείται κυρίως με την μικρή του.

Για την Χάρπερ χθες ήταν η πρώτη ημέρα επιστροφής στο σχολείο. Κι ενώ η ίδια φαίνεται χαρούμενη και ευτυχισμένη, κάποιος δυσκολεύεται και το έδειξε στο Instagram.

Αρχικά ανάρτησε μια φωτογραφία στο λογαριασμό του, που τρώει πρωινό με την κόρη του σημειώνοντας. «Επιστροφή στο σχολείο (emoji δακρύων). Λίγος ενθουσιασμός, λίγο άγχος, αλλά τα καλά νέα είναι πως είναι χαρούμενη. Πήγαινε να διασκεδάσεις όμορφη κυρία μου» έγραψε στην ανάρτηση.

«Σε παρακαλώ, μην πας. Μείνε με τον μπαμπά»

Ωστόσο η Βικτόρια Μπέκαμ φρόντισε να δείξει τη σωστή διάσταση της κατάστασης, Το βίντεο που ανάρτησε δείχνει την Χάρπερ να ετοιμάζει το φρούτο της, κόβοντας ένα αχλάδι και τον Ντέιιβιντ να την αγκαλιάζει, να τις δίνει φιλιά και να την παρακαλεί να μείνει στο σπίτι μαζί του.  «Σε παρακαλώ, μην πας. Μείνε με τον μπαμπά, μείνε» ήταν τα λόγια του.

«Επιστροφή στο σχολείο για την Χάρπερ. Δεν είμαι σίγουρη ποιος νιώθει χειρότερα. Ήταν ένα εκπληκτικό καλοκαίρι. Σας αγαπώ» έγραψε η Βικτόρια.

Ακολουθήστε το All4mama.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο φρέσκα νέα που αφορούν εμάς και τα παιδιά μας.