Ο μπαμπάς Δημήτρης Σκαρμούτσος στο "Μαμά-δες": "Δεν ήξερα ότι είχα να δώσω τόση αγάπη" (βίντεο)

Δημοσιεύθηκε στις

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Μαμά-δες" και συγκεκριμένα στην ενότητα "Μπαμπά Μίλα". Μίλησε με τη Ζωή Κρονάκη έκανε τα παράπονα του μέσα σε χιουμοριστικά πλαίσια για τα δικαιώματα των μπαμπάδων και αναφέρθηκε με τρομερή αγάπη στους δύο γιους του.

από τη Βέρα Πάρδου


Μια θα έλεγε κανείς αρκετά διαφωτιστική συνέντευξη αφού μοιάζει με αφήγηση των σημαντικότερων στιγμών της ζωής του. Στην αρχή μίλησε για τη δική του οικογένεια, πως βρέθηκε στην Αμερική, την επιθυμία του να ασχοληθεί επαγγελματικά  με τη μαγειρική και την αλλαγή που έφεραν στη ζωή του τα παιδιά. "Επηρεαζόμαστε πάρα πολύ από το περιβάλλον που μεγαλώνουμε. Ήταν μια μαμά που μαγείρευε τρεις φορές την ημέρα και πέρναγε όλο της τον καιρό στην κουζίνα. Τα παιδιά έπαιζαν και διάβαζαν στην κουζίνα. Το φαγητό της μητέρας μου ήταν καλό γιατί αγαπούσα τη μητέρα μου".

"Στα 30 μου ήρθε ο πρώτος μου γιος, ο Δημήτρης και άλλαξε όλη μου η ζωή. Εγώ δεν ήξερα ότι είχα τόση αγάπη να δώσω. Δυστυχώς χωρίσαμε πολύ νωρίς. Ο Δημήτρης είναι 19 και έχει περάσει φοιτητής στην ΑΣΟΕ. 'Όντως είναι κακομαθημένο. Εγώ θεωρώ ότι του πρόσφερα πολλά πέρα από αγάπη και συναισθήματα του πρόσφερα και πολλά υλικά πράγματα που κοιτώντας τώρα έπρεπε να του προσφέρω πολύ λιγότερα" παραδέχεται σε σχέση με τον μεγάλο του γιο Δημήτρη.

"Περίπου 14 χρόνια μετά ήρθε ο δεύτερος πιτσιρικάς. Ήρθε ο Αλέξανδρος.. Είναι τώρα ένα παιδί 5 χρόνων και πολύ κοινωνικό. Ο Αλέξανδρος λέει για τον Δημήτρη ο μεγάλος μου αδερφός και τον δείχνει στους φίλους του, υπάρχει πολλή αγάπη μεταξύ τους" αναφέρει για το δεύτερο και μικρότερο γιο του ενώ αστειεύεται με την ενέργεια που έχει και τις μπαταρίες που διαθέτει καθώς τρελαίνεται για το ασταμάτητο παιχνίδι.

Τέλος αναφέρεται στην μαγειρική έναν χώρο που έχει ζήσει αρκετά και μιλάει με αφοπλιστική ειλικρίνεια για το επάγγελμα αυτό στην Ελλάδα του 2021. "Γενικώς θεωρώ ότι το παρακάναμε λίγο με τη μαγειρική. Όταν είπα στη μητέρα μου ότι θα γίνω μάγειρας δε μου μίλησε για σχεδόν 2 χρόνια. Γιατί τότε δεν ήταν επάγγελμα που ήσουν περήφανος. Δεν υπήρχε αυτό το επάγγελμα στην Ελλάδα.  Πλέον σε όσους με ρωτάνε λέω αν έχεις κάποια άλλη επιλογή ακολούθησε την, το ίδιο είπα και στα παιδιά μου".

Για να απολαύσετε τον Δημήτρη Σκαρμούτσο αλλά και να γνωρίσετε  παραπάνω λεπτομέρειες και μικρές ιστορίες από τη ζωή του πατήστε να δείτε τα παραπάνω βίντεο.