Oι 12 τύποι γονέων που συναντάει κανείς στην παραλία και την παιδική χαρά

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Με γνώμονα πάντα το χιούμορ αναζητήσαμε 12 τύπους γονέων που συναντάμε στη καθημερινότητα μας στην παιδική χαρά ή στην παραλία και σας τους παρουσιάζουμε!

1.Η ΑΓΧΩΤΙΚΗ ΜΑΜΑ


Είναι η μαμά που τρέχει όλη την ώρα πίσω από το παιδί της για να του βάλει αντιηλιακό, να του δέσει το μαγιώ και φυσικά να το ταίσει γιατί το ταπεράκι με τα κεφτεδάκια είναι το απαραίτητο αξεσουάρ της.

2 . Η ΜΑΜΑ “ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ”
Το παιδί της  είναι το τέλειο. Δεν φταίει ποτέ, δεν παίρνει ποτέ τα κουβαδάκια των άλλων παιδιών, δεν πειράζει ποτέ και κανένα. Γενικότερα είναι το καλύτερο παιδάκι του κόσμου . Και εκείνη είναι πάντα δίπλα του για να το υπερασπιστεί!

2. Η “ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ" - ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΑ ΜΑΜΑ

Μιλάει με όλες τις μαμάδες, δημιουργεί ίντριγκες, κανονίζει τις κλίκες , ανακατεύεται ακόμη και σε παιδικούς καβγάδες και γενικά κουτσουμπολεύει όλους τους άλλους χωρίς να δίνει και ιδιαίτερη σημασία στα δικά της παιδιά. Μόνιμο θέμα συζήτησης στην παραλία η κυτταρίτιδα που έχουν όλες οι άλλες εκτός από αυτήν και τις φίλες της.

3. Ο ΔΟΝ ΖΟΥΑΝ ΜΠΑΜΠΑΣ

Πάντα υπάρχει ένας κούκλος μπαμπάς που αφήνει ¨θύματα” στο πέρασμα του. Έχει υφάκι, παίζει μπάλα με τον γιό του, κρατάει αποστάσεις, είναι ωραίος και το ξέρει. Στην παιδική χαρά περιφέρεται χωρίς πολλά πολλά και στην παραλία φοράει μαύρο γυαλί, έχει γυμνασμένους κοιλιακούς, ασχολείται με θαλάσσια σπορ και επιδεικνύει ότι καλό τον έχει προικίσει η φύση.

4. Ο ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΜΠΑΜΠΑΣ

Αυτός ο μπαμπάς βρίσκεται στην παιδική χαρά ή στην παραλία απλά για να είναι βέβαιος ότι όλοι είναι ασφαλείς, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι το παιδί του είναι πολύ μεγάλο για να παίζει με την κούνια – λάστιχο ή με τα κουβαδάκια στην παραλία.

5. Η ΑΝΙΜΑΤΕΡ ΜΑΜΑ

Δεν ξέρουμε πώς, αλλά αυτή η μαμά έχει τον τρόπο της με τα παιδιά. Πριν καν το καταλάβετε, εκείνη έχει μαζέψει όλα τα παιδιά κάτω από ένα δέντρο στην παιδική χαρά και τους αφηγείται ιστορίες για φυτά, ζωάκια και ανακύκλωση ή κάτω από την ομπρέλα στην παραλία και τους λέει παραμυθάκια.

6. Η ΑΠΡΟΣΕΚΤΗ ΜΑΜΑ

Σκοντάφτει πριν σκοντάψει το παιδί της. Προσπαθεί να παίξει, να χορέψει, να διασκεδάσει με τα παιδιά αλλά είναι άγαρπη και μπορεί να προκαλέσει γύρω της ατυχήματα! Καλά στην παραλία είναι πιθανόν να καεί από τον ήλιο, να χτυπήσει στην προσπάθεια της να κάνει κάποιο θαλάσσιο σπόρ και ούτω καθεξής.

7. Η ΜΗ ΜΟΥ ΑΠΤΟΥ ΜΑΜΑ

“Πρόσεξε Γιωργάκη μη λερωθείς” “Όχι τα χώματαααα” “Μην κάθεσαι κάτω θα γεμίσεις μικρόβια” “Γέμισαν τα παπούτσια σου άμμο ενώ σου τα καθάρισα” .

8. Η ΑΥΤΑΡΕΣΚΗ ΜΑΜΑ

Περιφέρεται στην παιδική χαρά αναδεικνύοντας τις καμπύλες της. Είναι πάντα στην τρίχα ντυμένη, με μαλλί κομμωτηρίου, άψογο μακιγιάζ και κοντεύει να πάθει αγκύλωση από την λόρδωση. Τα παιδιά της είναι ντυμένα στην πένα και λίγο απόμακρα. Σε ότι αφορά την παραλία είναι η μαμά  έχει κάνει γυμναστήριο εντατικά , φοράει το πιο μοδάτο μαγιώ που κυκλοφορεί , παίζει ρακέτες και ενίοτε είναι βαμμένη ακόμη και στην πλαζ.

9. Η ΜΑΜΑ ΑΡΓΗΓΟΣ- Η ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΜΑΜΑ

Είναι εκεί κάθε μέρα (στην παιδική χαρά) και γνωρίζει όλα τα παιδάκια και τους συνοδούς τους με το μικρό τους όνομα. Νιώθει σαν το σπίτι της είναι χαλαρή και το δείχνει.
Στην παραλία είναι η μαμά που τα χει όλα και υποσκελίζει όλες εμάς τις υπόλοιπες. Από μπρατσάκια, κουβαδάκια , μπισκοτάκια μέχρι δεύτερο και τρίτο μαγιώ για όλους.

10. Ο ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΜΠΑΜΠΑΣ

Πρόκειται για εκείνον τον τύπο του γονέα που προτιμά να κάθεται μόνος και να παρατηρεί τα παιδιά που παίζουν. Δεν θέλει κουβέντες με άλλους γονείς ούτε τον ενδιαφέρουν οι άλλες παρέες. Στην παραλία είναι απόμακρος , κάθεται κάτω από την ομπρέλα και μετά βίας σηκώνεται αν και όποτε χρειαστεί.

tags:


tags: