Μοναδικός Χάρης Χριστόπουλος για Ανίτα Μπραντ: Όλες τις αλλαγές στο σώμα της μετά τις γέννες, τις αγαπώ!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χρριστόπουλος είναι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι, που έχει σε απόλυτη προτεραιότητα τα δυο του παιδιά: τον δυόμιση χρονών Χρήστο και το νεογέννητο αγοράκι του.

Μόλις 40 μέρες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους, η Ανίτα Μπράντ και ο Χάρης Χριστόπουλος μίλησαν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για τις αλλαγές που έχουν γίνει στην καθημερινότητά τους, την αντίδραση του μεγάλου τους γιου Χρήστου, αλλά και τη μεταξύ τους σχέση.


Και μίλησαν με τόση τρυφερότητα ο ένας για τον άλλο!

«Υπάρχει μια υγιής μικρή ζήλια από τον Χρηστάκο. Θέλει να παίρνει μέρος σε ό,τι κάνουμε με το μωρό… Δίνουμε πολύ προσοχή με τον Χάρη στο να μην τον παραμελήσουμε» αποκάλυψε η Ανίτα Μπράντ με τον Χάρη Χριστόπουλο να συμπληρώνει, «Νομίζω ότι ο Χρήστος πιστεύει ότι το μωρό έχει έρθει προσωρινά και θα φύγει. Γι’ αυτό δε μιλάει».

«Όταν γίνεις γονιός, το ξέρουν όλοι, ζεις μέσα από τη ζωή των παιδιών σου. Εσύ περνάς σε δεύτερο πλάνο, πρώτα είναι τα παιδιά» σημείωσε σε άλλο σημείο ο γνωστός φωτογράφος.

Η Ανίτα Μπράντ αναφέρθηκε και στις αλλαγές που έχουν συμβεί στο σώμα της μετά τις δυο εγκυμοσύνες. «Η εικόνα μου, σε σχέση με τα κιλά που έχω πάρει, δε με νοιάζει. Αυτό που με νοιάζει είναι ότι δε μου κάνουν τα ρούχα μου. Με τον Χάρη δεν έχω τέτοιο πρόβλημα γιατί μου λέει κάθε μέρα ότι είμαι πολύ όμορφη και δεν τον νοιάζει καθόλου. Ίσα ίσα μου λέει ότι τώρα έγινα πιο γυναίκα γιατί πριν ήμουν μια ζωή πάρα πολύ αδύνατη» είπε.

«Είναι μια γυναίκα πια με ουσία και όλες τις αλλαγές στο σώμα της, τις αγαπώ ακόμα περισσότερο γιατί έχουν φέρει αυτούς τους καρπούς, τα παιδιά μας» είπε από τη δική του πλευρά ο μοναδικός Χάρης Χριστόπουλος.