Μαριάννα Τουμασάτου: Ποιο στοιχείο της έχει κληρονομήσει η κόρη της

Δημοσιεύθηκε στις

Η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε στην εκπομπή Μπαμπά-δες για την κόρη της και λέει πως μόνο με τον άντρα της, Αλέξανδρο Σταύρου θα μπορούσε να σκεφτεί να κάνει παιδιά. Τόνισε, ότι και η ίδια έχει ένα «σπουδαίο πατέρα».

Παράλληλα, αποκάλυψε πως η 13χρονη κόρη της Χρυσηίδα έχει ως πρότυπο άντρα τον μπαμπά της και πως η ίδια δεν θα πει ποτέ ψέματα στην κόρη της, γιατί δεν θέλει να το βρει μπροστά της.


Η γνωστή ηθοποιός επισήμανε πώς η γνωριμία τους στάθηκε ο λόγος να αλλάξει τις προτεραιότητές της στη ζωή

«Από την μέρα που ερωτεύτηκα τον Αλέξανδρο, ήθελα να είναι ο πατέρας των παιδιών μου που δεν το είχα νιώσει για κανέναν στο παρελθόν, μέχρι που δεν ήθελα παιδιά, που τώρα το παιδί είναι το κέντρο της ύπαρξής μου» ανέφερε αρχικά η Μαριάννα Τουμασάτου.

«Νομίζω ότι μόνο με αυτόν τον άνθρωπο θα μπορούσα να κάνω παιδί, μόνο με αυτόν τον άνθρωπο θα δοκίμαζα να ζήσω τη ζωή μου όλη», εξομολογήθηκε στη συνέχεια η ηθοποιός.

«Ο εγωισμός ήταν αυτός που με έκανε να σκέφτομαι να μην κάνω παιδιά. Τι καλά που περνάμε, που έχουμε το τομάρι μας να το πάμε από εδώ, από εκεί. Αλλά όταν συμβαίνει αυτός ο περιορισμός νομίζω είναι ο ωραιότερος του κόσμου», είπε η Μαριάννα Τουμασάτου. Ως μαμά η κόρη της πιστεύει είναι υπερπροστατευτική, ενώ παραδέχθηκε ότι είναι πιο αυστηρή από τον σύζυγό της.

Όσο για το ποιο χαρακτηριστικό της έχει κληρονομήσει η κόρη της, απάντησε κοφτά: «Την ξεκεφαλιά».

 

.