Μαρία Μενούνος: Μιλάει πρώτη φορά για την παρένθετη μητέρα που έφερε στη ζωή την κόρη της

Δημοσιεύθηκε στις

Η Μαρία Μενούνος απολαμβάνει στο έπακρο την μητρότητα, άλλωστε τόσο πολύ να αποκτήσει ένα παιδί.

Η κόρη της ήρθε στο κόσμο πριν περίπου δύο μήνες μέσω παρένθετης μητέρας.


Η γνωστή Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Today και τη δημοσιογράφο Elise Solé.

Η Μαρία Μενούνος μίλησε για τη νεογέννητη κόρη της, Αθηνά αλλά αναφέρθηκε πρώτη φορά εκτενέστερα στην παρένθετη μητέρα που τη βοήθησε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

«Το να φέρω την κόρη μου μέσα στην ελληνική κοινότητα πρόκειται να είναι κάτι πραγματικά πολύ σημαντικό, να τις δώσω αυτές τις δυνατές ρίζες, να πηγαίνει εκκλησία και να της δώσω να καταλάβει πως είναι καλό να είσαι μέλος μιας κοινότητας» αναφέρει αρχικά η Μαρία Μενούνος.

«Είμαστε τόσο καλοί στο να καταστροφολογούμε και να αφήνουμε τον φόβο να μπαίνει στα μυαλά μας. Η ευγνωμοσύνη είναι το καλύτερο μέρος να είσαι συναισθηματικά… οπότε όταν έχω μια στιγμή φόβου – και έχω πολλές – επιλέγω τις θετικές σκέψεις» τονίζει η παρουσιάστρια.

Η βοήθεια από την  Kim Kardashian

«Ένα από τα μεγαλύτερα δώρα είναι που έχω φίλους που έχουν περάσει από τη διαδικασία της παρένθετης μητέρας, όπως η Kim Kardashian, η οποία με βοήθησε. Τη ρώτησα «Πρέπει να ανησυχώ για αυτό;» και ήταν τόσο χαλαρή για όλα και με τις παρένθετες μητέρες που με έκανε να μη νιώθω ότι πρέπει να τα κοντρολάρω όλα. Αυτό είναι ένα μήνυμα που θέλω να διαδώσω.

Ήξερα ότι διάλεξα μια παρένθετη μητέρα με υψηλές αξίες και ηθική που ήθελε να κάνει μια υπέροχη δουλειά. Εκείνη μου είπε «Θα κάνω ό,τι θα έκανες εσύ αν ήσουν έγκυος». Οπότε της πρότεινα να τρώει οργανικά τρόφιμα, να μείνει μακριά από τη ζάχαρη επειδή ο διαβήτης υπάρχει στην οικογένειά μου και να αποφύγει τον καφέ. Της είπα ότι αν όμως έχεις κάποια λιγούρα, είσαι άνθρωπος κάντο. Σε εμπιστεύομαι. Και εκείνη έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο μωρό και θα είμαι για πάντα ευγνώμων για αυτή τη θυσία» αποκάλυψε η Μαρία Μενούνος για την παρένθετη μητέρα.

«Κάθε μέρα εγώ και η Αθηνά μιλάμε στη μαμά μου. Την ευχαριστούμε που μας βοήθησε να έρθουμε κοντά και της λέμε ότι την αγαπάμε. Κάθε βράδυ προσευχόμαστε και κάθε πρωί τη χαιρετάμε και φιλάμε την φωτογραφία της. Απλά θα ήθελα για την κόρη μου να γνώριζε τη γιαγιά της. Ποτέ δεν πίστεψα ότι θα το έκανα χωρίς τη μαμά μου» αναφέρει επίσης στο Today.

Η μητρότητα και η πατρότητα φαίνεται αρκετά «φυσική» για την Μαρία Μενούνος και τον σύζυγό της, Keven Undergaro.

«Κοιτάζουμε ο ένας στον άλλον και λέμε γιατί όλο αυτό μας φαίνεται φυσιολογικό; Δεν το αισθανόμαστε διαφορετικό. Κοιτάω συνέχεια τον σύζυγό μου και του λέω «Είμαστε οικογένεια, είναι τόσο τρελό» εξομολογήθηκε.