Μαμά-δες: Χατζίδου "Έχω θρομβοφιλία και για αυτό το λόγο έφτασα να γεννήσω χωρίς επισκληρίδιο" (video)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

"Πόσα πράγματα υπάρχουν που δεν λέει κανένας στη μαμά πριν έρθει το μωρό. Δηλαδή εγώ πίστευα ότι η πρώτη λέξη που λέει το μωρό είναι μαμά, γιατί είναι πάρα πολύ εύκολη. Και λέει μπαμπά. Λέει μπαμπά, λέει γιαγιά, λέει ακόμα και παππού". Με χιουμοριστική διάθεση ξεκινάει η συζήτηση με την Ελένη Χατζίδου στην εκπομπή Μαμά- δες και γελάμε γιατί η ταύτιση με τα λεγόμενα της είναι μονόδρομος.

από τη Βέρα Πάρδου


"Με άγχωσε η διαφορά ηλικίας όταν το άκουσα. Όταν μου είπε 28 είπε εντάξει, γεια σας αλλά με κέρδισε. Είναι πολύ ώριμος, έξυπνος, αγωνιστής, έχει ψυχραιμία." λέει για τον τον σύζυγο της Ετεοκλή Παύλου και είναι τόσο όμορφα ειλικρινής.

"Έκανα προγεννητικές εξετάσεις στα 36, αν είμαι γόνιμη αν συμβαίνει κάτι, να ξέρω όταν έρθει η ώρα. Ο γυναικολόγος μου είπε να πάω και σε έναν αιματολόγο να κάνω εξετάσεις για θρομβοφιλία. Δεν είχα ιδέα, δεν την είχα ξανακούσει ποτέ. Όταν μείνεις έγκυος με το καλό θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες αντιπηκτικές ενέσεις στην κοιλιά και έτσι έγινε. Έκανα την αντιπηκτική μου βράδυ και μετά από μισή ώρα έσπασαν τα νερά. Οπότε δεν μπορούσαν να μου κάνουν επισκληρίδιο όταν μπήκα στο νοσοκομείο και γέννησα έτσι, χωρίς επισκληρίδιο. Δεν θέλω να θυμάμαι πόσο πόνεσα, αλλά τελείωσε, αν δεν είχα τον Ετεοκλή δεν ξέρω τι θα έκανα". εξομολογείται σε σχέση με το ταξίδι της στην μητρότητα και είναι πραγματικά απίστευτο να ακούς μια τέτοια εμπειρία ειπωμένη με χαμόγελο.

"Χαρούμενο μωρό είναι αυτό που έχει χαρούμενη μαμά, τέλος!" δηλώνει στο τέλος και δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε κατηγορηματικά και απόλυτα μαζί της. Αν θες να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχεις παρά να παρακολουθήσεις το βίντεο πιο πάνω.