Καίτη Γαρμπή: «Βλέπω τον γιο μου και πραγματικά ανατριχιάζω»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Καίτη Γαρμπή καμαρώνει τον μοναχογιό της Δημήτρη Σχοινά και είναι χαρούμενη που ακολουθεί τα χνάρια τα δικά της και του πατέρα του, Διονύση Σχοινά.

Η ίδια, αν και συνεργάζεται με τον γιο της δεν είναι πολύ θετική στο ενδεχόμενο να δούμε όλη την οικογένεια να συνεργάζεται σε ένα σχήμα.


«Βλέπω τον γιο μου και πραγματικά ανατριχιάζω. Λέω, “έγινε κι αυτό; Μεγάλωσε τόσο ο Δημήτρης ώστε να μπορεί επάξια να κρατάει ένα πρόγραμμα μετά από μένα;”. Αυτό συμβαίνει κι εγώ το χαίρομαι. Κι όταν πάλι κατεβαίνει κι ανεβαίνω εγώ, αγκαλιαζόμαστε και φιλιόμαστε. Νιώθω πραγματικά υπέροχα. Θα ήταν πολύ γραφικά να μας δείτε κάπου και τους τρεις μαζί, εμένα, τον Διονύση και τον Δημήτρη.

Ο καθένας έχει πάρει τον δρόμο του, ο Δημήτρης είναι ακόμα μαζί μου, τον έχω κάτω από τα φτερά μου, αλλά κι εκείνος θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό και να ανοίξει τα φτερά του. Ο Διονύσης  κάνει κάτι με πολύ μεγάλη επιτυχία πολλά χρόνια τώρα, και δε νομίζω να υπάρχει λόγος να το μοιραστεί» είπε η Καίτη Γαρμπή, σε απόσπασμα που προβλήθηκε στο Mega.