Η Ματίνα Νικολάου στο "Μαμά-δες": "Στην αρχή δεν μπορούσα να διαχειριστώ το διαζύγιο, τα είχα βάλει με τον εαυτό μου"

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Ζωή Κρονάκη αυτήν την εβδομάδα συνάντησε στα backstage της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» την Ματίνα Νικολάου, η οποία μιλά για την μητρότητα, τον γιο της και για το πώς είχε διαχειριστεί το διαζύγιό της.

από τη Χρυσούλα Σπυράτου 

Ο γιος της, ο Παναγιώτης, είναι στην εφηβεία και φέτος «χόρτασε» την μαμά του περισσότερο από ποτέ άλλοτε καθώς πέρασαν πολλές ώρες μαζί σπίτι. Κάποιες από αυτές τις ώρες έκαναν, όπως χαρακτηριστικά λέει, ουσιαστικές συζητήσεις.

«Ο γιος μου έχει αρχίσει να μου λέει για τα συναισθηματικά του» αναφέρει ενώ συμπληρώνει πως πια έχουν την καλύτερη δυνατή σχέση με τον πρώην σύζυγό της.
«Στην αρχή δεν μπορούσα να διαχειριστώ το διαζύγιο, τα είχα βάλει με τον εαυτό μου που δεν μπόρεσα να κρατήσω την οικογένειά μου». Παρότι δεν τσακώνονταν μπροστά στο παιδί, εκείνος το είχε καταλάβει.

«Πάντα σκεφτόμουν το πώς θα δεχτεί ο γιος μου την σχέση μου με τον Βασίλη» εξηγεί αλλά προσθέτει πως γρήγορα ένιωσε ασφάλεια και οικειότητα.

Τέλος, περιγράφει μια συγκινητική στιχομυθία που είχε ο γιος της πριν μερικά χρόνια με τη γιαγιά του, όταν είχε πεθάνει ο παππούς του.

Ακολουθήστε το All4mama.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο φρέσκα νέα που αφορούν εμάς και τα παιδιά μας.