Η Μάρα Δαρμουσλή στο "Μαμά-δες": "Η αλήθεια είναι ότι ο Άγγελος στην εφηβεία σταμάτησε να φέρνει φίλους στο σπίτι"

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Καλεσμένη στην εκπομπή "Μαμά-δες" και στην Ζωή Κρονάκη βρέθηκε το γνωστό μοντέλο Μάρα Δαρμουσλή και μίλησε με τρομερή ειλικρίνεια για τα λεπτά ζητήματα που αντιμετωπίζει η ίδια ως μητέρα, τη σχέση που έχει αναπτύξει με τον πατέρα του παιδιού της για να έχουν την καλύτερη δυνατή επικοινωνία και για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που βίωσε η μητέρα της.

από τη Βέρα Πάρδου


"Το παιδί θα άλλαζε κάτι στην νοοτροπία και στην ματιά μου απέναντι στα πράγματα" λέει χαρακτηριστικά για το πως ένιωσε όταν ήταν έγκυος ενώ ισχυρίζεται ότι: "Οι γονείς μου με βοήθησαν πάρα πολύ, γενικά χρειάζεται βοήθεια" καθώς έμεινε έγκυος σε ηλικία μόλις 23 ετών.

Στη συνέχεια περιέγραψε το πρόβλημα υγείας της μητέρας της που ήταν την ίδια περίοδο με τον αρραβώνα και την εγκυμοσύνης της και μιλάει με τρομερή ευγνωμοσύνη για την τύχη. "Προέκυψε ένα χτύπημα στο κεφάλι που εξελίχθηκε σε αιμάτωμα στη Θεσσαλονική " ενώ τονίζει πως ακολούθησε μια  λάθος αγωγή από κορυφαίο γιατρό και ευτυχώς βρέθηκε εγκαίρως στην Αθήνα για να χειρουργηθεί από άλλο γιατρό καταλλήλως.

"Άλλο χωρίζουμε ως σύζυγοι, άλλο χωρίζουμε ως γονείς. Δεν χωρίζουμε ως γονείς" δηλώνει και έχει απόλυτο δίκιο. Ο γιος της στην εφηβεία έχει ανάγκη και από τους δύο γονείς του ανεξαρτήτως αν αυτοί παραμένουν μαζί ή όχι. Μάλιστα η ίδια πρόσφατα ξαναπαντρεύτηκε και παραδέχεται γελώντας ότι: "Δεν είναι εύκολο. Έχω ένα υπό διαμόρφωση αρσενικό στο σπίτι το οποίο έχει ούτως ή άλλως το βασίλειο του και μπαίνει και ένα άλλο αρσενικό".

"Σκεφτόμουν τόσα χρόνια μέσα από το επάγγελμα που κάνω ότι οι φωτογραφίες δεν χάνονται. Η αλήθεια είναι ότι ο Άγγελος στην εφηβεία σταμάτησε να φέρνει φίλους στο σπίτι. Είναι ένα θέμα λεπτό, δεν τον έχω πιέσει, προσπαθώ με όση μεγαλύτερη ευαισθησία να του αφήνω το χώρο του σε αυτό το θέμα. Καταλαβαίνω ότι η σχέση μητέρας- αγοριού είναι πιο λεπτή, είναι πιο ιδιαίτερη". Με αυτό τον τρόπο αποφάσισε να ανοιχτεί και να μιλήσει για ένα τόσο λεπτό ζήτημα που συνδέει τη δουλειά της με την οικογένεια της και πως η ίδια αισθάνεται και το διαχειρίζεται. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε το παραπάνω απόσπασμα με τη συνέντευξη από το "Μαμά-δες".