Η Κατερίνα Λάσπα στο "Μαμά-δες": "Eυτυχισμένη μαμά μέσα στο σπίτι σημαίνει ότι θα περνάνε όλοι καλύτερα" (βίντεο)

Δημοσιεύθηκε στις

Η Κατερίνα Λάσπα στο "Μαμά-δες" και στη Ζωή Κρονάκη ανοίγεται και μιλά με ειλικρίνεια για ό,τι αντιμετώπισε γύρω από το θέμα της μητρότητας παρουσιάζοντας μια ενέργεια και ένα τρομερό χαμόγελο που δεν σβήνει ανεξαρτήτως με τα θέματα συζήτησης.

από τη Βέρα Πάρδου

"Είναι κοινωνικές και οι δύο μου οι κόρες" είναι το συμπέρασμα που προκύπτει μετά από μια κοινή ιστορία της παρουσιάστριας με την καλεσμένη ενώ και η Κατερίνα Λάσπα διαπιστώνει πως από πολύ μικρές οι κόρες της συναναστρέφονται με πολύ κόσμο διαφορετικών ηλικιών που πιθανότατα έπαιξε το ρόλο του.

"Πρέπει να κάνουμε σαφές ότι ευτυχισμένη μαμά/ γυναίκα μέσα στο σπίτι σημαίνει ότι θα περνάνε και όλοι καλύτερα" επισημαίνει ολοκληρώνοντας μια προσωπική της ιστορία για το παιδικό στρες και τις συναντήσεις των γονέων και κανένας δεν μπορεί να της πει ότι είναι λανθασμένο το συμπέρασμα της.

"Δεν ήταν εύκολο μωρό. Το φαγητό και ο ύπνος της ήταν τιμωρία. Εξακολουθεί να τα βλέπει και τώρα έτσι. Και το ξύπνημα πάντα στις 6.30 το πρωί, ακόμα και στις διακοπές" παραδέχεται με χιούμορ για το πόσο δραστήρια είναι η μεγάλη της κόρη με αποτέλεσμα να κοιμηθούν κανονικά μετά τα 2.5 πρώτα χρόνια.

"Απλά συνέβη το δεύτερο παιδί. Η Σάρα δεν το ζητούσε καθόλου, μας έλεγε αφού έχετε εμένα να αγαπάτε" εξομολογείται για το πως έγινε δεύτερη φορά μαμά μετά από περίπου 7 χρόνια. Για αυτό περιγράφει και όλη τη διαδικασία διαχείρισης της προσέγγισης της μεγάλης κόρης προς τη δεύτερη που ερχόταν. Συγκεκριμένα αποκαλύπτει ότι: "Άφησα να κυλήσει ο καιρός με πολύ ήρεμες κινήσεις. Της πρότεινα να έρθει μαζί μου σε κάποιες εξετάσεις. Της βγήκε κάτι πολύ τρυφερό και της ήρθε μαλακά".

Κλείνοντας μιλάει για τον άνθρωπο της και πως βιώνει τη συνύπαρξη και τη συντροφικότητα. "Αν είχαμε βρει τις ισορροπίες μας με τον Νεκτάριο μπορεί και να είχαμε βαρεθεί". Μπορείς να παρακολουθήσεις ολόκληρο το απόσπασμα με περισσότερες λεπτομέρειες στο παραπάνω βίντεο.

Ακολουθήστε το All4mama.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο φρέσκα νέα που αφορούν εμάς και τα παιδιά μας.