Η Φωτεινή Αθερίδου έχει πολλή υπομονή: «Δεν έχω φωνάξει ποτέ στον γιο μου»!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Γράφει, παίζει, τραγουδάει και αυτοσαρκάζεται ανελέητα μέσα από τους στίχους των τραγουδιών της. Πολύ σημαντικό εργαλείο να μπορείς να αυτοσαρκάζεσαι, ειδικά όταν γίνεσαι γονιός. Ο λόγος για τη Φωτεινή Αθερίδου, η οποία μεγαλώνει δύο παιδάκια, τον 3χρονο Θοδωρή (πήρε το όνομα του από τον παππού του Θοδωρής Αθδερίδη) και το άλλο στην κοιλίτσα της (είναι στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της).

Η Φωτεινή Αθερίδου άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού της στην Τζένη Θεωνά και την εκπομπή μαμά-δες, για να μιλήσουν περί μητρότητας και όχι μόνο. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον γιο της, την σχέση της με το σύντροφό της Κωνσταντίνο Μαγκλάρα, αλλά και τον περήφανο παππού Θοδωρή Αθερίδη.


Η Φωτεινή Αθερίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες»της ΕΡΤ. Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, μίλησε στην Τζένη Θεωνά για την γνωριμία και τον έρωτα με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.

«Δεν έχω φωνάξει ποτέ στον Θοδωρή, δεν μπορώ. Δεν εξοργίζομαι εύκολα, έχω μεγάλη υπομονή. Με τον Κώστα έχουμε την ίδια αντίληψη για το πώς πρέπει να μεγαλώσει ο γιος μας. Πριν το παιδί είχαμε μια σχέση με τον Κωνσταντίνο πάρα πολύ ρευστή. Τον είχα ερωτευτεί στη σχολή το 2011 και έκοβα τις φλέβες μου (από έρωτα). Ήμουν στα πατώματα. Αυτός τότε ήταν barman, ερχόταν σχολή, είναι και 2 μέτρα, κατάλαβες και δεν ήθελε και πολύ τις σχέσεις, οπότε μου έλεγε πως είμαστε φίλοι.

Πέρασαν τρία χρόνια έρωτα, ο οποίος δεν εξελισσόταν σε σχέση. Είχα υπομονή, κάποια στιγμή κουράστηκα, τελείωσε και έφυγα και αυτός τρελάθηκε μετά, γύρισε και άλλα τρία χρόνια με κυνηγούσε αυτός. Η σχέση μου με τον Κώστα πέρασε από διάφορα στάδια, πριν καταλήξουμε μαζί», ανέφερε η Φωτεινή Αθερίδου.

Για την πρώτη της εγκυμοσύνη: «Τα φτιάξαμε ελάχιστα και σε αυτό το ελάχιστα έμεινα έγκυος. Λέγαμε μήπως δεν το κάνουμε και συζητούσαμε μήπως δεν το κρατήσουμε γιατί ήμασταν στην ανασφάλεια, αλλά το κρατήσαμε. Χάρηκα όταν έμεινα έγκυος, εγώ ήθελα να γίνω μαμά, απλά όχι τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ήμουν 28 χρονών.

Όταν έμεινα έγκυος, συγκατοικήσαμε. Ήταν δύσκολο, παρ’ όλα αυτά, εμένα αυτό μου λέει πολλά ότι είμαστε έτσι τώρα. Και ο Κώστας τώρα είναι πολύ ευτυχισμένος μπαμπάς, τρελαμένος».

Όσο για το πως το ανακοίνωσε στον μπαμπά της: «Έστειλα στον μπαμπά μου γραπτό μήνυμα για την εγκυμοσύνη μου, ήμουν σε φάση να το ρίξω. Είμαστε σαν φίλοι με τον Θοδωρή Αθερίδη» αποκάλυψε η Φωτεινή Αθερίδου.

Μιλώντας για τον γιο της σημείωσε ότι αποφεύγουν με τον σύζυγό της να του μεταφέρουν τους φόβους τους, ακόμα κι όταν κάνει επικίνδυνα πράγματα, για να μην τον τρομάξουν!

Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι είναι μια μαμά που δεν έχει φωνάξει ποτέ στον γιο της!

«Δεν μου αρέσει να του φωνάζω, δεν μπορώ να του φωνάξω. Δεν έχω φωνάξει ποτέ στον Θοδωρή, ποτέ! Κι έχει και τρομερό αυτοσαρκασμό. Καλά ρίχνει κάτι κάτω, τα κάνει όλα χάλια και με κοιτάζει και λέει... "δεν πειλάζει, το σκουπίζει και λέει μόνος του στον εαυτό του, δεν πειλάζει".... Και σωστό είναι αυτό, όντως δεν πειράζει, καλά θα ήταν να πρόσεχε, αλλά δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου».

Φυσικά παραδέχθηκε ότι με τον σύντροφο της τσακώνεται κι υψώνει φωνή, πολύ πιο εύκολα, από ότι με ένα παιδί. "Έχω όμως πάρα πολλή υπομονή!"