Θοδωρής Αθερίδης: Ο εγγονός μου είναι πανέξυπνος και με εκμεταλλεύεται

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Λίγες ημέρες αφότου έγινε γνωστό ότι η Φωτεινή Αθερίδου περιμένει το δεύτερο παιδί της, ο πατέρας της Θοδωρής Αθερίδης βρέθηκε καλεσμένος της καλής του φίλης, Τζένης Θεωνά στην εκπομπή «Μαμά-δες» και μίλησε για την κόρη του και τον εγγονό του.

Αρχικά εξομολογήθηκε πως είναι ως παππούς. «Είναι ό,τι καλύτερο συνέβη. Αυτό που λένε δεν θέλω να με φωνάζει παππού και να με λέει “Θοδωρή” όχι δεν μου συνέβη… Εγώ θέλω να με φωνάζει “παππού”».


«Δεν παθαίνω τέτοια εγώ, κρίσεις ηλικίας, εγώ νιώθω με την ηλικία μου εντάξει, νιώθω ότι γυρνάνε σελίδες και έχει μικρύνει το βιβλίο. Δεν είμαι στη φάση να γυρνάω να βλέπω τι έχω κάνει γιατί χάνεις κάτι και δεν σε αφήνει να καλπάζεις μπροστά».

Μιλώντας για τον συνονόματο εγγονό του. «Τρέλα είχα όταν τον πρωτοείδα. Τον βλέπω κάθε ημέρα. Έχω φοβερή σχέση μαζί του. Είναι πανέξυπνος και το βλέπω τους χειρισμούς που κάνει να σε καψουρέψει, να σε κερδίσει, να τον λυπηθείς. Εμένα λίγο με εκμεταλλεύεται. Κι αισθάνομαι ανήμπορος να αντισταθώ σε αυτό. Η κόρη μου και ο Κώστας μού έχουν απαγορεύσει 40 εκατ. πράγματα, και προτιμώ να είναι κ εκείνοι μπροστά για να πάρουν την ευθύνη. Εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να μου ζητήσει ο εγγονός μπυ και δεύτερο γλυκό και να πω όχι. Θα το βλέπω σαν να λιμοκτονεί ».

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως του ανακοίνωσε η κόρη του την πρώτη εγκυμοσύνη της

«Πρωί πρωί η κόρη μου μού έστειλε σε μήνυμα πως είναι έγκυος. Το κοιτάω και κάνω Yes! Είχα όμως μεγάλη αγωνία για το πως το σκέφτονται. Πως το σκέφτονται ως προς το αν θα το κρατήσουν ή όχι. Εκείνη βέβαια ίσως ήθελε να δει πως το έβλεπα εγώ. Διαισθάνθηκα ότι το θέλει γιατί αλλιώς δεν θα μου το ανέφερε. Και πουσάρω εγώ όση ενέργεια είχα και «θέλω να γίνω παππούς» της ουρλιάζω», είπε αρχικά ο Θοδωρής Αθερίδης.

Και συνέχισε: «Τώρα βέβαια που τον κοιτάζω αυτόν τον άνθρωπο και ξέρω ότι, αν δεν τον κρατούσαν, δεν θα υπήρχε μού έρχεται μια τρέλα! Μου έρχεται τρέλα γιατί τον κοιτάζω, «να ‘τος αυτός είναι που δεν θα τον κρατούσαν αν δεν τον κρατούσαν»! Πάντα είμαι υπέρ της ζωής σε αυτά τα θέματα. Πάντα».

«Εγώ όταν έγινα μπαμπάς έπαθα τεράστιο σοκ αλλά αυτές οι πιέσεις έκαναν εσωτερικές συγκρούσεις μέσα μου τεράστιες. Ήμουν και πάρα πολύ ερωτευμένος με την γυναίκα μου γνωρίζοντας ότι αν πάρουμε μια ανάποδη απόφαση θα διέλυε αυτό τη σχέση μας και έκανα τον σταυρό μπυ. Φτάσαμε στην πόρτα του γιατρού για να κάνουμε άμβλωση και μαλώναμε ποιος θα χτυπήσει την πόρτα και της είπα πάμε να φύγουμε. Βρήκα τη δύναμη και από την πίστη μου στον Θεό, το θεωρούσα αμαρτία, μακελειό γινόταν μέσα μου, ήμουν ο μακελάρης του εαυτού μο» συμπλήρωσε, επίσης, ο Θοδωρής Αθερίδης

«Ήμουν της μαμάς μου ο γιος, χάρηκα που έκανα κόρη γιατί πίστευα ότι δεν θα είμαι καλό αντρικό πρότυπο, η αυτοπεποίθησή μου είχε θέματα. Πίστευα ότι δεν κάνω μπαμπάς για άντρα, τώρα δεν το πιστεύω».