Πέντε τύποι μαμάδων στη στάση του σχολικού!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η fit, η κοσμάρα, η control freak, το φάσιο άικο και εγώ! Εσύ ποιος τύπος μαμάς είσαι; Εγώ πάντως βρίσκω σε όλες λίγο από εμένα.

Υπάρχουν πολλές μαμάδες εκεί έξω και όλες μας είμαστε διαφορετικές μα με έναν κοινό παρονομαστή. Όλα τα κάνουμε επειδή λατρεύουμε τα παιδιά μας!


Συχνά στις παρέες των μαμάδων συναντάμε διαφορετικούς τύπους. Εγώ διάλεξα αυτούς τους πέντε τύπους: fit, κοσμάρα, control freak, φάσιον άικο κι εγώ (βάζω και τον εαυτό μου μέσα, διότι μάλλον είμαι μια κατηγορία μόνη μου ή λίγο από όλα), διότι αυτοί είναι που συναντάω πιο συχνά και αυτούς βρίσκω πιο χαριτωμένους από άλλους.

Υπερβολές πάντα υπάρχουν, αλλά με το χιούμορ τα αντιμετωπίζουμε όλα καλύτερα.

Τα προβλήματα με τα οποία έρχονται καθημερινά αντιμέτωπες οι μαμάδες είναι πολλά και ποικίλα. Και η κάθε μία μας έχει το δικό της τρόπο να το ξεπερνάει. Η αλήθεια είναι ότι μερικές φορές, κάποιες οικογένειες δείχνουν σαν να ζουν σε έναν μικρόκοσμο που έχει τις δικές του ορολογίες, τις δικές του ερμηνείες και τα δικά του θέματα.

Σίγουρα το τι τρώνε τα παιδιά στο σχολείο, τι ώρα έρχεται το σχολικό και αν αργεί και άλλες μικρολεπτομέρειες της καθημερινότητας των παιδιών ή πόσα γκρουπ έχουμε για να μιλάμε οι μαμάδες μεταξύ μας είναι θέματα για μια μαμαδοπαρέα, αλλά ένας εξωτερικός παρατηρητής που δεν έχει παιδιά ή ακόμα και ένας μπαμπάς τα ακούει σαν... εξωγήινος!

Δείτε λοιπόν, στο 5 Minute Mum ένα χιουμοριστικό βίντεο με τους πέντε πιο τρανταχτούς τύπους μαμάδων που συναντάς περιμένοντας το σχολικό. Από την control freak μέχρι τη fit και τη φάσιον άικο! Εσύ ποιος τύπος μαμάς είσαι;

Έλενα Χαραλαμπούδη