Η Χριστίνα Κοντοβά ζήλεψε τα μαλλιά της κόρης της Έιντα - Δείτε το νέο της look! (φωτό)

Δημοσιεύθηκε στις

Η Χριστίνα Κοντοβά τον τελευταίο διάστημα ζει στην Ουγκάντα, και ο λόγος δεν είναι άλλος, από το να ολοκληρώσει τις διαδικασίες για την υιοθεσία της μικρής Έιντα.

Η σχεδιάστρια μόδας πρώτα έγινε ανάδοχη μητέρα της μικρής και εν συνεχεία προχώρησε τις χρονοβόρες και πολύπλοκες διαδικασίες για την υιοθεσία της. Έτσι έχει μετακομίσει στην αφρικανική χώρα και περιμένει την ολοκλήρωση των διαδικασιών προκειμένου να επιστρέψουν, μαμά και κόρη, στην Ελλάδα.


Όσο διάστημα είναι εκεί φροντίζει να περνά όμορφα το χρόνο της με την κόρη της, αλλά και η ίδια προσπαθεί να μπει στην κουλτούρα της χώρας. Κάθε μέρα αναρτά στα social media στιγμιότυπα από τον τρόπο ζωής της εκεί.

Η γνωστή επιχειρηματίας σήμερα μας έδειξε το νέο λουκ στα μαλλιά της, που είναι το κλασικό αφρικάνικο χτένισμα, με τα κοτσιδάκια. Φυσικά η Χριστίνα εμπνεύστηκε από την κόρη της Έιντα, όπως ανέφερε στη δημοσίευση της.

"Ζήλεψα τα πλεξιδάκια της ομολόγησε στη λεζάντα, την οποία συνόδευσε τα hashtags #ada 🇺🇬 #ugandalife #kampalalife#ckontovainuganda" ομο

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Kontova (@ckontova)