Η Αλεξάνδρα Ούστα θηλάζει 20 μήνες κι εξηγεί πως ανατράπηκε η αρχική της απόφαση (vid)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Κάθε μητέρα έχει δικαίωμα να αποφασίσει πως θα τραφεί το μωρό της. Ο θηλασμός είναι κάτι που αφορά τη δυάδα, μητέρα και βρέφος και δεν καταλαβαίνω τι κέρδος υπάρχει το να είμαστε επικριτικοί απέναντι σε μια μητέρα που δεν θα θηλάσει. Πόσο σωστά θέτει την υπόθεση θηλασμός, η Αλεξάνδρα Ούστα. Η ηθοποιός ανάρτησε μια τρυφερή φωτογραφία, που θηλάζει τον γιο της και σε βίντεό της εξήγησε πως η έφτασε να προσφέρει μητρικό γάμο στο παιδί της 20 μήνες!

Η ηθοποιός δεν είχε σκεφτεί ποτέ τι θα κάνει όταν θα φέρει στον κόσμο ένα παιδί, ίσως ήταν και λίγο επικριτική ως προς την μικρή της ξαδέλφη, που θήλαζε επί ενάμιση χρόνο το μωρό της. Όταν όμως έγινε έγκυος άρχισε να ψάχνει πληροφορίες για τον θηλασμό. Και μαντέψτε ποιον πήρε τηλέφωνο: Τη μικρή της ξαδέλφη!


"Η γνώση είναι δύναμη" είχε πει ο Άγγλος φιλόσοφος Francis Bacon (1561-1620).

Η Αλεξάνδρα Ούστα έψαξε, διάβασε, έμαθε... Και κάπως έτσι έφτασε να θηλάζει επί 20 μήνες, τον γιο που έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της κι επίσης ηθοποιό, Γιάννη Σαρακατσάνη.

Ανεβάζοντας φωτογραφία από την ώρα θηλασμού η Αλεξάνδρα Ούστα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το νέο της βίντεο, μέσα από το οποίο μιλά για τη μητρότητα και την προσωπική της εμπειρία με τον γιο της.

«Είμαι η Αλεξάνδρα, θηλάζω 20 μήνες και είμαι καλά», αναφέρει η Αλέξάνδρα Ούστα στο βίντεο που ανέβασε.

«Το συναισθηματικό κομμάτι ήταν μαγεία. Όταν επέστρεψα στο σπίτι μετά το μαιευτήριο, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να φτιάξω τη φωλιά μας. Να φτιάξω τον χώρο που θα περνούσαμε μαζί τον μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρα», τονίζει στη συνέχεια.

Δείτε ολόκληρο το βίντεο με την προσωπική της μαρτυρία για τον θηλασμό: