Η Αφροδίτη Σημίτη στο Μαμά-δες: " Kάποιες ώρες είμαι καλή μαμά και άλλες είμαι καλή στη δουλειά μου και έτσι ισοφαρίζω". (βίντεο)

Δημοσιεύθηκε στις

Η Αφροδίτη Σημίτη είναι καλεσμένη της Ζωής Κρονάκη στο "Μαμά-δες" και μαγνητίζει με την γλύκα της μιλώντας για τις αγάπες της ζωής της, την οικογένεια της και το ραδιόφωνο. Το μόνο σίγουρο είναι πως τελειώνοντας τη συνέντευξη σε αφήνει με μια διάχυτη αισιοδοξία ακόμα κι αν η ίδια έχει μόλις παραδεχτεί ορισμένες δυσκολίες που κρύβει η μητρότητα και αποτελεί ταλέντο αυτό στους ανθρώπους. Να είναι αισιόδοξα ρεαλιστές και εσύ να χαμογελάς μαζί τους.

από τη Βέρα Πάρδου


Αναφέρεται λοιπόν αμέσως στις κόρες της, στην μικρή διαφορά που έχουν μεταξύ τους και πόσο "αστεία" της φαίνεται η βόλτα με ένα τόσο μεγάλο καρότσι στην Αθήνα. "Για μένα είναι μωρά αλλά δεν είναι πια. Η μία είναι 13 και η άλλη 12 παρά κάτι, είναι πολύ κοντά. Είναι στο μεταίχμιο, και γυναίκα και κορίτσι. 16 μήνες διαφορά. Είχα πάρει καρότσι για δίδυμα, από τα πιο δύσκολα να βγεις βόλτα στην Αθήνα με τέτοιο κορίτσι δεν μπορείς να περάσεις από πουθενά".

"Καταφέρνω να νιώθω ανεπαρκής σε όλα. Το έχω μοιράσει διαφορετικά. Έχω κάποιες ώρες της ημέρας που είμαι καλή μαμά και άλλες ώρες που είμαι καλή στη δουλειά μου και κάπως έτσι το ισοφαρίζω. Από την άλλη δε θα ήμουν καλύτερη μαμά αν ήμουν όλη μέρα στο σπίτι" παραδέχεται μια αλήθεια που ισχύει για πολλές μαμάδες και ενώ βρισκόμαστε στο 2021 έχουμε μεγαλώσει έτσι που δεν έχει σταματήσει να αποτελεί ταμπού. Δεν τίθεται θέμα επιλογής μεταξύ παιδιού και καριέρας και αν όντως υφίσταται αυτό το δίλημμα είναι λάθος να πιστεύουμε ότι τίθεται μόνο για τις μαμάδες αλλά όχι και για τους μπαμπάδες αντίστοιχα.

Στη συνέχεια αναφέρεται στο σύζυγο της και τη σχέση τους, πως γνωρίστηκαν ενώ γελάει σκεπτόμενη ότι εκείνος υπήρξε από πολύ νωρίτερα θαυμαστής της καθώς την άκουγε στην σκοπιά. "Με τον σύζυγο κύλησαν βολίδα τα πράγματα. Στο εξάμηνο παντρευτήκαμε, ενάμιση χρόνο μετά έκανα το πρώτο παιδί, καπάκι το δεύτερο. Ήμουν σε φάση που ήθελα οικογένεια και παιδιά και εκείνος ήταν ερωτευμένος". "Γκρεμίζω το μύθο γιατί με ενοχλεί πολύ. Η Αφροδίτη ως σύζυγος και μαμά προσπαθεί, προσπαθεί πολύ" δηλώνει καθώς πλέον έχει αντιληφθεί πως όλοι όταν ακούν μια συγκεκριμένη φωνή δημιουργούν και μια συγκεκριμένη εικόνα στο μυαλό τους.

"Ο σύζυγος ως μπαμπάς είναι πολύ γλυκός, πολύ τρυφερός, αυστηρός ώρες- ώρες αλλά τώρα έχει μαλακώσει πολύ και του έχουν πάρει τον αέρα. Τον λυπάμαι" λέει γελώντας ενώ συμφωνεί με την πρόταση της Ζωής Κρονάκη στο μέλλον να κάνει κάτι παρέα με τις κόρες αφού άλλωστε παραδέχεται ότι της έχει λείψει και η τηλεόραση. Για να σου εμφανιστεί λοιπόν και εσένα αυτό το μεταδοτικό χαμόγελο που αναφέρθηκε δεν έχεις παρά να δεις το απόσπασμα.