Έρρικα - Ξένια Πρεζεράκου: Ζητούν βοήθεια από τον Θεό για την Αναστασία

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Τις διακοπές της από τη Μήλο ξεκίνησε η πρώην πρωταθλήτρια Έρρικα Πρεζεράκου, ωστόσο δεν είναι ανέμελες. Το μυαλό της είναι στην Αμερική και συγκεκριμένα στην ανιψιά της, την 7χρονη Αναστασία, που δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Η 7χρονη Αναστασία πάσχει από επιθετικό καρκίνο στο νευρικό κεντρικό σύστημα του εγκεφάλου και ταξίδεψε τον περασμένο Νοέμβριο στο Τέξας με τους γονείς της προκειμένου σε εξειδικευμένη κλινική του Χιούστον και τώρα σε άλλη νοσοκομειακή μονάδα στη Νέα Υόρκη. Όπου είναι και η τελευταία ελπίδα για θεραπεία.


Αυτή τη φορά η Έρρικα Πρεζεράκου δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από ένα εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα στο κυκλαδίτικο νησί και έγραψε για την Αναστασία, που της λείπει τόσο πολύ:

“Προσευχήσου για τα πράγματα που αγαπάς” έγραψε η πρωταθλήτρια  και έβαλε hashtag τη λέξη Αναστασία.

Έρρικα - Ξένια Πρεζεράκου: Ζητούν βοήθεια από τον Θεό για την Αναστασία

Η μητέρα της μικρής Αναστασίας, Ξένια (αδελφή της Έρρικας) δεν έχει φύγει λεπτό από το πλευρό της. ¨όπως και ο πατέρας της Ηλίας Τριανταφυλλάκης.

Φαίνεται ότι είναι άλλη μια δύσκολη στιγμή, διότι η Ξένα Πρεζεράκου ζήτησε βοήθεια από το Θεό. Εκεί έχει εναποθέσει όλες τις ελπίδες της για ίαση της μονάκριβης κόρης της.

"Θεέ μου βοήθησε μας Πόση ευτυχία .. κάθε μέρα μόνο αγάπη και φως έχουμε από αυτό το παιδί" έγραψε στην. όμορφη φωτογραφία από το παρελθόν που ανάρτησε