Ελένη Μενεγάκη: Οι διαφωνίες με τη μητέρα της και η ατάκα που της έλεγε για χρόνια

Δημοσιεύθηκε στις

Η Ελένη Μενεγάκη έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη μητέρα της κ. Ζέττα. Άλλωστε τη μεγάλωσε μόνη της, έτσι οι δύο γυναίκες δέθηκαν ακόμα περισσότερο.

Συχνά πυκνά μιλάει στην εκπομπή της για τη μητέρα της και περιγράφει στιγμές από την καθημερινότητά τους. Σήμερα αποκάλυψε μια προσωπική της ιστορία για την πρώτη φορά που έφυγε από το πατρικό της και νοίκιασε σπίτι.

Με αφορμή τη συνέντευξη της Σοφίας Βογιατζάκη που μίλησε για το σπίτι μου νοίκιασε προκειμένου να μείνει μόνη της και τελικά δεν έμεινε πάνω από ένα βράδυ η Ελένη Μενεγάκη θυμήθηκε το δικό της πρώτο σπίτι.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως δεν είπε σε κανέναν, όταν νοίκιασε το πρώτο της σπίτι για να μείνει μόνη της και θυμήθηκε τη φράση που της έλεγε συνέχεια η μητέρα της, όταν έλεγε ότι θα πάει να μείνει μόνη της.

«Όλοι κάποια στιγμή δε θέλουν να φύγουν από το σπίτι; Όσο καλά και να περνάνε. Είναι αυτό που λες ότι θέλω να έχω τον δικό μου μικρό χώρο. Δεν υπάρχει το γιατί αλλά δεν είναι έτσι όλοι. Εγώ θυμάμαι ότι το ονειρευόμουν, δεν το έκανα γρήγορα το να μείνω μόνη μου . Δε το είχα πει σε κανέναν όταν το είχα νοικιάσει για να φύγω. Το νοίκιασα, το έφτιαχνα σιγά σιγά. Δε το είχα πει σε κανέναν γιατί θυμάμαι τη μάνα μου να λέει «τι σου έχουμε κάνει» σε διαφωνίες. Δεν υπάρχει πιο αυτοκόλλητος άνθρωπος με τη μάνα του από μένα ακόμα και τώρα αλλά σε διαφωνίες που της έλεγα ότι θα φύγω τη θυμάμαι να λέει «γιατί παιδάκι μου τι σου κάναμε, σου λέμε εμείς τίποτα; Δεν βγαίνεις; » είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Σε παλαιότερη συνέντευξη της η λαμπερή παρουσιάστρια είχε περιγράψει την αντίδραση της μητέρας της όταν της είχε ανακοινώσει ότι θα αναλάβει να παρουσιάζει τον "Πρωινό Καφέ". Όπως είχε πει η κ. Ζέττα είχε μείνει έκπληκτη και της είχε πει να μην πάει αφού δεν ξυπνούσε ποτέ πρωί και θα εκτεθεί!