Ειρήνη Νικολοπούλου στο «Μαμά-δες»: Το λάθος που έκανε ως μητέρα κι έχει μετανιώσει

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Τη δημοσιογράφο  Ειρήνη Νικολοπούλου συνάντησε η Ζωή Κρονάκη και η εκπομπή «Μαμά-δες» στη χιονισμένη Βαυαρία, η οποία μοιράστηκε αναμνήσεις τις από περασμένα Χριστούγεννα, ενώ αποκάλυψε και ένα από τα πράγματα που μετάνιωσε στη ζωή της ως μητέρα.

«Τις γιορτές με θυμάμαι να δουλεύω έχω συνδυάσει πολλά Χριστούγεννα με μεγάλες και σκληρές ειδήσεις. Εμείς έπρεπε να σφίξουμε το στομάχι μας. Θυμάμαι την υπόθεση Δουρή επειδή ήταν και από την πατρίδα μου την Ερμιόνη που δάκρυζα και σταματούσα για να αντιμετωπίσω τον φακό. Η δημοσιογραφία δεν είναι μόνο ψεύτικη βλεφαρίδα».


Μαμά της 28χρονης Ελένης θυμήθηκε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά τη γέννησή της αφού χρειάστηκε να εγκαταλείψει την άδεια μητρότητας και να επιστρέψει άρον άρον στην εργασία της.

«Ανήκω στη γενιά των γυναικών που πρωτομπήκαν φουριόζες και μαζικά στη δημοσιογραφία πριν ήμασταν ανύπαρκτες μέσα σε αυτόν τον χώρο. Είχα μόλις γεννήσει και είχαμε πρόωρες εκλογές και με πήραν να γυρίσω και δεν θα το ξεχάσω ποτέ… “Εμένα περιμένατε; Μόλις γέννησα και θηλάζω το μωρό…” είπα. Πράγματι γύρισα στις 17 ημέρες, Το έχω μετανιώσει, δεν θα το συνιστούσα σε καμία γυναίκα να διακόψει για την οποιαδήποτε δουλειά, για την οποιαδήποτε φήμη και χρήματα να διακόψει τον θηλασμό ενός παιδιού. Αυτό το φέρω βαρέως, Δεν θα το ξαναέκανα αυτό, αν ξανάρχιζα τη ζωή μου» πρόσθεσε.

Επίσης, εκμυστηρεύτηκε ότι δεν της λείπει καθόλου η τηλεόραση, και ότι έφυγε γεμάτη. «Χωρίς την τηλεόραση είμαι πιο κακή μαμά. Όταν η Έλενα ξεκίνησε τις σπουδές της στο εξωτερικό εγώ σταμάτησα την τηλεόραση. Ο λόγος που σταμάτησα δεν ήταν αυτός, αλλά ήρθε πολύ ωραία. Γιατί έπαιρνα το καπελάκι μου και πήγαινα όποτε ήθελα να είμαι κοντά της, να μαγειρέψω, να βοηθήσω να στηθεί το σπίτι. Να είμαι μια κανονική μαμά, που είναι προσγειωμένη και πατάει στη γη»