Δίας στους Ιχθύες 2022: Πως επηρεάζει τα δώδεκα ζώδια

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ο πιο δημοφιλής ίσως πλανήτης της αστρολογίας ο Δίας, έχει ήδη, 29/12/21 – 10/5/22 και 28/10/22 – 20/12/22, ξεκινήσει το ταξίδι του στο ζώδιο των Ιχθύων. Ο Δίας παραδοσιακά θεωρείται κυβερνήτης των Ιχθύων, μαζί με τον Ποσειδώνα, και υπήρξε ξανά στο ζώδιο αυτό πριν από περίπου 12 χρόνια.

Από την Γιώτα Ανδρεάδου


Όπως ήδη μπορεί να ξέρετε, είναι ένας πλανήτης γαλαντόμος και αυτό σημαίνει πως η είσοδός του σε ένα ζώδιο θα γίνει πανηγυρικά και θα τονίσει όλα τα χαρακτηριστικά του ζωδίου! Αυτό συμβαίνει ακόμη πιο έντονα τώρα, γιατί ο Δίας εδώ λειτουργεί πολύ καλά! Ο υδάτινος ρομαντικός κόσμος των Ιχθύων, του ταιριάζει γάντι! Το συναίσθημα θα έχει την τιμητική του λοιπόν και η διαίσθηση θα χτυπήσει κόκκινο! Ο Δίας αυτός είναι σύμβολο της αληθινής πίστης! Πίστη σε αυτό που ακόμη δεν είναι ορατό, πίστη στην ζωή, πίστη στους ανθρώπους!

Ο Δίας τώρα γίνεται ο μεγάλος φιλάνθρωπος έτοιμος για προσφορά και θυσία. Στο ζώδιο αυτό ντύνεται Ιππότης και μας προκαλεί να πιστέψουμε στα παραμύθια, γιατί τώρα μπορεί να βγουν αληθινά! Μας προκαλεί να αγαπήσουμε άνευ όρων και να αποδεχτούμε τους άλλους όπως είναι. Μας προκαλεί να κάνουμε βουτιά στα συναισθήματα μας και έτσι να καταφέρουμε ίσως να μπούμε στα παπούτσια του άλλου! Η φαντασία του Δία στους Ιχθύες οργιάζει και έτσι είναι ο καλλιτέχνης που αντλεί έμπνευση από κόσμους μαγικούς! Είναι ο μουσικός που συνθέτει αριστουργήματα και ο ποιητής του οποίου οι στίχοι μαγεύουν την οικουμένη! Είναι ένας χαμαιλέοντας ικανός να προσαρμοστεί σε κάθε συνθήκη!

Ο οίκος που επηρεάζεται από τον Δία διαφέρει για κάθε ζώδιο, γιαυτό πάμε να δούμε σε ποιον τομέα θα είναι φέτος πιο «τυχεροί» οι δώδεκα εκπρόσωποι του ζωδιακού:

Κριός

Ψυχική ανάταση είναι η φράση που ταιριάζει εδώ! Η διάθεση σας θα τονωθεί και η φαντασία σας μπορεί να είναι το κλειδί για τις λύσεις που ψάχνετε!

Ταύρος

Το φωτεινό άστρο θα είναι οι φίλοι σας και γενικά οι ομάδες στις οποίες μπορεί να ανήκετε. Αν η δουλειά σας έχει να κάνει με ίντερνετ ή τεχνολογία, φέτος θα διαπρέψετε. Μεγάλες φιλίες μπορεί να εξελιχθούν σε μεγάλους έρωτες.

Δίδυμοι

Η δουλειά θα σας προσφέρει χαρά και ικανοποίηση, ίσως τώρα κερδίσετε την αναγνώριση ή ακόμη και έναν καλύτερο μισθό. Όσοι ψάχνετε δουλειά, φέτος θα έχετε την τύχη με το μέρος σας. Εύνοια από την μητέρα ή τον πατέρα σας.

Καρκίνος

Θα έχετε επιτυχία στις σπουδές ή και επαγγελματική καταξίωση. Ίσως τώρα αγαπήσετε ακόμη περισσότερο τις γνώσεις και την φιλοσοφία. Ευνοούνται οι επαφές με το εξωτερικό και τα ταξίδια.

Λέων

Είναι πολυ πιθανόν να σας έρθουν χρήματα που δεν περιμένετε ή μπορεί να αυξηθεί ο μισθός του συντρόφου σας. Ο Δίας θα προστατεύει την ψυχική σας υγεία.

Παρθένος

Θα έχετε καλύτερες σχέσεις και συνεργασίες. Νέοι έρωτες μπορεί να εμφανιστούν στην ζωή σας ή ακόμη και ένας γάμος!

Ζυγός

Ο Δίας σας επιβάλλει σχεδόν την αλλαγή συνηθειών και τρόπου ζωής. Οι συνθήκες στην δουλειά θα είναι σαφώς καλύτερες όπως και οι σχέσεις με τους συναδέλφους.

Σκορπιός

Υποθέσεις που αφορούν τα παιδιά σας, θα έχουν τώρα καλύτερη εξέλιξη. Νέοι έρωτες και μεγάλα πάθη μπορεί να σας χτυπήσουν την πόρτα! Είναι η ώρα να εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα σας. Ο Δίας εδώ βοηθά επίσης και στην απόκτηση απογόνου, για όσους το θέλουν.

Τοξότης

Θετικές εξελίξεις σε ότι έχει να κάνει με το σπίτι και την οικογένειά σας. Μια μετακόμιση, αγορά σπιτιού ή αλλαγές στο ήδη υπάρχον σπίτι σας, είναι πιθανά σενάρια. Θα νιώθετε πολύ καλύτερα!

Αιγόκερως

Έμπνευση και νοητική υπερδιέγερση! Ειδικά αν ασχολείστε με τον προφορικό ή τον γραπτό λόγο, τώρα θα σας είναι ευκολότερο να αποδώσετε στο χαρτί τις σκέψεις σας. Θα έχετε μεγαλύτερη ανάγκη για επικοινωνία και εξωστρέφεια.

Υδροχόος

Οικονομικά κέρδη και ίσως αύξηση στον μισθό σας. Θα έχετε την ανάγκη για μικρές πολυτέλειες και σπατάλες. Θα τονωθεί η αυτοπεποίθησή σας.

Ιχθύς

Θα έχετε περισσότερη χαρά και αισιοδοξία. Οι σχέσεις σας θα βελτιωθούν γιατί εσείς θα είστε πιο φιλικοί. Η πόρτα για τον κόσμο των ονείρων είναι φέτος ορθάνοιχτη και όλα είναι πιθανά!

H αστρολόγος Γιώτα Ανδρεάδου

Ανδρεάδου Γιώτα

Αστρολόγος

Mail: panagiotaa4@gmail.com

Viber: 0049 1794969019