Χάρης Χριστόπουλος στο "Μαμά-δες": Έφτασα να παρακαλάω την Ανίτα να κάνουμε παιδί

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ο γνωστός φωτογράφος Χάρης Χριστόπουλος συνάντησε τη Ζωή Κρονάκη στην στήλη "Μπαμπα μίλα" της εκπομπής "Μαμά-δες" και μίλησε για όλα ως ένας υπέροχος τρελαμένος μπαμπάς που είναι. Χαμογελάει καθ` όλη τη διάρκεια της συνέντευξης που αναφέρεται στον γιο του και στη γυναίκα και δεν υπάρχει πιο όμορφο θέαμα από τους ευτυχισμένους ανθρώπους.

από τη Βέρα Πάρδου


"Η πρώτη λέξη που λένε τα παιδιά συνήθως είναι μπαμπά και τρελαίνονται οι μαμάδες. Ο δικός μου συνέχεια λέει μπα- μπα και η Αννίτα τρελαίνεται, με παίρνει τηλέφωνο" λέει γελώντας ενώ παραδέχεται ότι κάθε φορά ζητάει αποδείξεις και θέλει να ακούσει ο ίδιος αν είπε τη λέξη ο 6.5 μηνών γιος του.

"Εγώ είχα πει ότι θα μείνω εργένης. Όχι γάμο και κυρίως όχι οικογένεια, θεωρούσα ότι δεν είμαι άξιος. Τα τελευταία δύο χρόνια άρχισα να την παρακαλάω", αποκαλύπτει για την τεράστια αλλαγή στην οπτική του γύρω από το θέμα της οικογένειας που βίωσε και τελικά πόσο το ήθελε όταν ένιωσε έτοιμος.

Για να φτάσουμε στο σήμερα με εκείνον να είναι ένας μπαμπάς που λιώνει από αγάπη λέγοντας χαρακτηριστικά :"Η υπέρτατη αγάπη, ο υπέρτατος αλτρουισμός. Τον πιάνω και κλαίω. Αφού η Αννίτα με κοροϊδεύει". Ενώ συνεχίζει αποκαλύπτοντας ότι θέλει και δεύτερο και τρίτο παιδί όχι μόνο για τον ίδιο αλλά και για τον Χρήστο ώστε να έχει ένα αδερφάκι. Ενώ δεν παραλείπει να αστειευτεί ισχυριζόμενος ότι: "Εγώ έκανα ένα παιδί δεν άλλαξε το σώμα μου οπότε δεν έχω πρόβλημα, μπορώ να κάνω και δεύτερο".

"Έχουμε απομακρυνθεί λίγο. Της λέω όμως ότι λιώνω για εκείνη αλλά όλη η προσοχή πηγαίνει εκεί. Να μην εγκαταλείπεις τη σύζυγο με τίποτα γιατί και εκείνη έχει ανάγκη.  Από την πρώτη μέρα της εγκυμοσύνης την βλέπω θεά, πιο όμορφη", είναι όσα αποκαλύπτει για τη σχέση του ζευγαριού μετά τον ερχομό του μωρού επιβεβαιώνοντας τις έρευνες ότι χρειάζεται ένα μικρό διάστημα προσαρμογής για το ζευγάρι μετά την κύηση.

Τέλος αναφέρεται στην ηλικία και τον τρόπο που θέλει να αντιμετωπίζει το χρόνο κλείνοντας με μια αισιόδοξη πλευρά του. "Ο μόνος μου φόβος. Μόνο αυτό σκέφτομαι και τα βράδια. Όταν κάνεις παιδιά ζεις περισσότερο, προσέχεις περισσότερο γιατί είναι το ένστικτο, πρέπει να είσαι εκεί για αυτά". Ο μπαμπάς που μιλάει βρίσκεται και στο βίντεο, απλώς πάτησε το.