Αλίκη Κατσαβού στο «Μαμά-δες»: Τι απαντά στον γιο της όταν ρωτάει που είναι ο μπαμπάς του, Κώστας Βουτσάς

Δημοσιεύθηκε στις

Ραντεβού και αυτό το Σάββατο (17:00) στην ΕΡΤ2 μας δίνει η Ζωή Κρονάκη και η εκπομπή Μαμά-δες. Η έμπειρη δημοσιογράφος συζητά με διάσημες (και όχι μόνο) μαμάδες πως περνούν με τα παιδιά τους, αλλά και τις δυσκολίες που συναντούν ως γονείς. Συναντά μπαμπάδες που μιλούν για το ρόλο τους μέσα στην οικογένεια, αλλά και γυναίκες με δυσκολίες που βγαίνουν νικήτριες.

Κάθε εβδομάδα, η πολυθεματική εκπομπή επιχειρεί να «εκπαιδεύσει» γονείς και υποψήφιους γονείς σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητά τους, αλλά και τις νέες συνθήκες ζωής που έχουν δημιουργηθεί.


Η εκπομπή θα βρεθεί στο Πρότυπο εθνικό Νηπιοτροφείο στην Καλλιθέα και θα συνομιλήσει με τους ανθρώπους που φροντίζουν τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί, καθένα από τα οποία κουβαλά τη δική του σκληρή ιστορία.

Η Αλίκη Κατσαβού έρχεται στις «Μαμά-δες» και μιλάει για τον γιο της Φοίβο και την γνωριμία της με τον Κώστα Βουτσά. Αποκαλύπτει πως αποφάσισαν να κάνουν παιδί, αλλά και τι απαντάει στον γιο της όταν την ρωτάει που είναι ο μπαμπάς του.

Ο σεφ Ιωσήφ Συκιανάκης με τους γιους του

Ο σεφ Ιωσήφ Συκιανάκης φτιάχνει κάροτ κέικ μαζί με τους γιους του, ενώ ο δημοσιογράφος τεχνολογίας Τίμος Κουρεμένος μας ενημερώνει που να δίνουμε τα προσωπικά μας στοιχεία στο διαδίκτυο όταν μας ζητηθούν.

Η Τζένη Διαγούπη με την Ζωή Κρονάκη

Η ηθοποιός Τζένη Διαγούπη μιλάει για το τι σκέφτηκε όταν έμαθε ότι δεν μπορεί να γίνει μαμά.

Ο Σταύρος Νικολαϊδης με την Ζωή Κρονάκη

Τέλος ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης μιλάει τον γιο του που ήρθε μετά από τρεις αποτυχημένες εγκυμοσύνες που είχαν με τη σύζυγο του.

Οι «Μαμά-δες» με την Ζωή Κρονάκη, έρχονται και αυτό το Σάββατο 06/11/2021 στις 17:00 στην ΕΡΤ2.