Αλεξάνδρα Ούστα: Όταν το παιδί απογαλακτιστεί μόνο του, θα είναι πιο υγιές

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Αλεξάνδρα Ούστα μίλησε στην εκπομπή "Μαμά-δες" για την όσο πιο φυσική μέθοδο μπορεί να επιλέγει ώστε να μεγαλώσει το γιο της και πραγματικά εξέπεμψε μια ηρεμία. Αρχικά λοιπόν είπε για τον φυσικό τρόπο με τον οποίο έχει αποφασίσει να "κουβαλάει" το παιδί της παντού από τη βόλτα έξω μέχρι μέσα στο σπίτι είτε κλαίει είτε όχι ακόμα κι αν κάνει δουλειές. "Να `ναι καλά ο μάρσιπος, ο οποίος μέχρι τώρα έχει βοηθήσει. Εγώ την εμπιστεύομαι πάρα πολύ τη φύση στο μεγάλωμα ενός μωρού" ήταν τα ακριβή της λόγια.

"Θηλάζω τον Αύγουστο για όσο αντέξουμε και οι δύο και εμπιστεύομαι ότι θα πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί από τη μεταξύ μας σχέση". Ακόμα δήλωσε πως κοιμάται μαζί με το μωρό της καθώς διάβασε για όλα τα οφέλη που έχει για εκείνο αυτός ο ύπνος και ο σύζυγος της συμφώνησε αμέσως μόλις κατάλαβε πόσο πολύ μπορεί να βοηθήσει.


"Ο Αύγουστος είναι 7 μηνών και τώρα κάνουμε τη μέθοδο με τις στερεές τροφές, δηλαδή βάζουμε τα κομμάτια μπροστά του κομμένα τόσο ώστε να μπορεί να τα πιάσει και να τα φάει μόνος του, οπότε δεν έχουμε καθόλου αλεσμένα. Βέβαια αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κάνει μπάνιο τρεις φορές τη μέρα αλλά είμαι σίγουρη πως είναι για το καλό του." Και τέλος μοιράστηκε μαζί μας τη συμβουλή της για όλες τις νέες μανούλες εκεί έξω που είναι: "Ψυχραιμία και ενημέρωση".

Για να δεις ολόκληρη τη συνέντευξη της Αλεξάνδρας δεν έχεις παρά να πατήσεις το κουμπί στο παρακάτω βίντεο.