Αφροδίτη στον Αιγόκερω (2022): Τα χαρακτηριστικά της – Πως μας επηρεάζει η ανάδρομη πορεία

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

H νέα χρονιά ξεκινάει με Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Τι είναι η Αφροδίτη στον αστρολογικό μας χάρτη; Μα φυσικά ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς! Είναι όμως και πολλά άλλα, όπως για παράδειγμα η σχέση μας με τα χρήματα, η αισθητική μας, η κοινωνική μας ζωή, οι σχέσεις μας! Το 2022 ξεκινά με την Αφροδίτη να βρίσκεται ήδη στον Αιγόκερω (5/11/21 – 5/3/22). Της ταιριάζει άραγε το περιβάλλον αυτό; Νιώθει σαν στο σπίτι της;

Από την Γιώτα Ανδρεάδου


Ιδανικά, μάλλον όχι! Επειδή ο Αιγόκερως εστιάζει πολύ στην δουλειά και στις υποχρεώσεις και η φύση της Αφροδίτης είναι η αγάπη! Πάμε όμως να δούμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αυτής της Αφροδίτης που την κάνουν μοναδική.

Αυτή λοιπόν, είναι σίγουρα μια εργατική Αφροδίτη, αξιόπιστη και υπεύθυνη. Αγαπάει την δουλειά και δεν την φοβάται, γιαυτό και κερδίζει συχνά την εύνοια των ανωτέρων, αν και η ίδια θέλει να πάει μπροστά με την αξία της! Παρόλο που είναι ανασφαλής, στην δουλειά θεωρεί σίγουρα τον εαυτό της αυθεντία! Οι δυσκολίες δεν την τρομάζουν! Στην αρχή μιας γνωριμίας μπορεί να είναι επιφυλακτική και απόμακρη, κυρίως γιατί φοβάται το άγνωστο αλλά και επειδή γνωρίζει από όρια! Πρώτα πρέπει να εμπιστευτεί κάποιον και μετά θα τον αγαπήσει. Όταν όμως αποκτήσει οικειότητα, θα μεταμορφωθεί στον πιο δοτικό και θερμό άνθρωπο που είναι σε θέση να προσφέρει μητρική αγάπη! Γιαυτό και εύκολα μπορεί να γίνει ακόμη και φοβική ή παράλογη! Είναι γενικά πιο εγκρατής, κλειστή και κατά καιρούς μοναχική. Η μοναξιά όμως δεν την τρομάζει, ίσα ίσα, μπορεί να την διαχειριστεί σχετικά εύκολα. Οι σχέσεις είναι σοβαρή υπόθεση γιατί και η ίδια είναι σοβαρή. Θέλει αποκλειστικότητα, σταθερότητα, πράξεις! Όταν αγαπήσει, μπορεί να αγαπήσει για πάντα! Η αφροδίτη αυτή διαθέτει υπομονή και δεν χωρίζει εύκολα, θα δώσει πολλές ευκαιρίες σε αυτούς που αγαπάει. Όταν φταίει, θα το παραδεχτεί χωρίς δράματα και παιχνιδάκια, γιατί αγαπά την αμεσότητα. Βλέπει τα πράγματα ρεαλιστικά. Εδώ δεν υπάρχει ελαφρότητα, γιαυτό καλά θα κάνετε να είστε ειλικρινείς μαζί της. Όταν δεν νιώθει άνετα, μπορεί να γίνει κυνική και γκρινιάρα. Ο χρόνος είναι με το μέρος της! Το στιλ της είναι μάλλον λιτό, κλασικό και απλό! Στον χώρο της επιλέγει επίσης την απλότητα και τις καθαρές μίνιμαλ γραμμές. Έχει αισθητική και της αρέσουν τα καλοφτιαγμένα πράγματα!

Όσο θα είναι λοιπόν στον Αιγόκερω, θα συναντηθεί και με τον πλούτωνα. Αυτο σημαίνει πως τα συναισθήματα θα γίνουν ακόμη πιο έντονα και απόλυτα! Ακραία! Στο μενού θα προστεθούν: πάθος, ζήλεια, υποψίες, έλεγχος, ανάγκη για κτητικότητα, αγάπη που μπορεί να γίνει μανία! Ή όλα ή τίποτα!

Πως θα μας επηρεάσει: από το ζωδιακή αυτή θέση θα ευνοήσει περισσότερο την δουλειά και τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να σας χαρίσει εύκολα κάτι που απο πάντα μπορεί να θέλατε. Η βοήθειά της όμως μπορει να γίνει έντονα αισθητή και στον τομέα του σπιτιού (οικογένεια και οι σχέσεις με τους δικούς σας ανθρώπους). Το ταξίδι της στον Αιγόκερω θα επηρεάσει πιο έντονα τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, ζυγός, καρκίνος, αιγόκερως) καθώς και τους ταύρους.

Ανάδρομη πορεία, 20/12/21 – 28/01/22: Χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή, υπομονή και ψυχραιμία για όλους το διάστημα που η αφροδίτη θα είναι σε ανάδρομη πορεία. Το πιθανότερο είναι πως θα υπάρχουν καθυστερήσεις, εμπόδια, και έλλειψη συνεννόησης στην δουλειά ή στο σπίτι σας. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες (αλλά και όλο το φάσμα των σχέσεων σας) μπορεί να περάσουν εντάσεις και να υπάρχει κακή επικοινωνία. Σε γενικές γραμμές όταν ένας πλανήτης είναι ανάδρομος, μάς δίνει χρόνο για περισυλλογή. Καταστάσεις και άνθρωποι από το παρελθόν μπορεί τώρα να επιστρέψουν στην ζωή μας.

Όσο θα είναι ανάδρομη αποφεύγουμε τα εξής: να πάρουμε καινούργια δάνεια ή να κάνουμε μεγάλες οικονομικές συναλλαγές, να αγοράσουμε ακριβά προϊόντα ομορφιάς ή να αλλάξουμε κάτι στην εμφάνιση μας, να αγοράσουμε καινούργια πράγματα για το σπίτι, να ξεκινήσουμε καινούργιες σχέσεις ή γενικότερα κάτι καινούργιο (το οποίο αφορά κυρίως σπίτι - δουλειά- σχέσεις).

H αστρολόγος Γιώτα Ανδρεάδου

Η Γιώτα Ανδρεάδου είναι αστρολόγος

Mail: panagiotaa4@gmail.com

Viber: 0049 1794969019