6 αστείες ατάκες από μπαμπάδες του Χόλιγουντ για να ξεκαρδιστείτε!

Aπό τον Brad Pitt μέχρι τον Chris Martin των Coldplay και τον Justin Timberlake μπαμπαδίστικες ατάκες που βγάζουν γέλιο. 

Brad Pitt- ηθοποιός

"Το να καταφέρνεις ένα ρέψιμο από το μωρό σου όταν το χρειάζεται είναι ίσως η μεγαλύτερη ικανοποίηση που μπορείς να έχεις  σ' αυτό το σημείο της ζωής σου. 

Chris Martin- frontman των Coldplay

"Οι άνδρες πρέπει πάντα να αλλάζουν πάνες. Είναι μια πολύ δημιουργική εμπειρία. Είναι σαν να καθαρίζει το μυαλό σας. Είναι σαν να πλένετε τα πιάτα, αλλά να φαντάζεστε ότι τα πιάτα είναι τα παιδιά σας, οπότε αγαπάτε πραγματικά τα πιάτα".

Justin Timberlake- τραγουδιστής

"Νιώθω ότι η επιτυχία της πατρότητας είναι σαν να αποτυγχάνω όλη μέρα κάθε μέρα, αλλά ξυπνάω την επόμενη μέρα και κάνω ξανά το ίδιο ελπίζοντας  (τα παιδιά μου) να αποδειχθούν καλοί άνθρωποι".

Jon Stewart- παρουσιαστής/πολιτικός σατιρικός

"Η πατρότητα είναι εξαιρετική, γιατί μπορείς να καταστρέψεις κάποιον από το μηδέν".

Jerry Seinfeld- κωμικός/σκηνοθέτης/ηθοποιός/παρουσιαστής

"Μπορείτε να μαντέψετε ποιο ήταν η καλύτερη χρονιά στη ζωή του πατέρα σας, από το στιλ στο ντύσιμο του που φαίνεται να έχει παραμείνει σε εκείνη τη χρόνια.

Ryan Reynolds -ηθοποιός

"Θα προτιμούσα να πίνω ένα γεμάτο δοχείο με σάλια λύσσας από το να είμαι στο αεροπλάνο με τα δύο παιδιά μου. Σε ηλικία δύο χρόνων σκίζουν τα  ρούχα τους και συστήνονται σε όλους στο αεροπλάνο".