6 τρικ για να φαίνεστε πιο αδύνατες

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

 

 


 

 

 

 

 

Αγαπάμε το σώμα μας όπως είναι, θέλουμε να αναδεικνύουμε τις καμπύλες του, έχοντας όμως ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα. Στόχος λοιπόν να τονίζουμε τα δυνατά σημεία του σώματός μας και με διάφορα τρικ να επιλέγουμε ντυσίματα που μας κολακεύουν. Για να δούμε λοιπόν 6 τρικ που υιοθετώντας τα μας κάνουν να φαινόμαστε πιο αδύνατες!

1. Φούστες και φορέματα και σκίσιμο- Δίνουν ύψος και ξεγελούν το μάτι κάνοντάς μας να φαινόμαστε πιο αδύνατες. Επιλέξτε πιο σκούρα απόχρωση για το μέρος του σώματος που δεν θέλετε να τονίσετε και πιο ανοιχτή για το μέρος που θέλετε ν΄αναδείξετε.

look_1

2. Ρίγες παντού- Παλιό γνωστό κόλπο, αφού οι κάθετες λεπτές ρίγες "κόβουν" και δείχνουν το σώμα πιο αδύνατο

look-2

3. Μονόχρωμο ντύσιμο- Εύκολο τρικ αρκεί να επιλέξουμε ένα μόνο χρώμα για κάθε μας εμφάνιση

look-3

4. Παντελόνι καμπάνα- Με τον όγκο που έχει το παντελόνι καμπάνα στο κάτω μέρος του σώματος, κάνει το μάτι να μην "πέφτει" στα σημεία που έχουν περιττά κιλά

look-4

5. Σκούρα ρούχα με ψηλές γόβες με μύτη- Οι γόβες με μύτη δίνουν την ψευδαίσθηση οτι το σώμα είναι μακρύτερο και τα σκούρα ρούχα φυσικά κολακεύουν

look-5

6. Nude γόβες- Επίσης οι nude γόβες, στο χρώμα του δέρματος, βοηθούν ώστε τα πόδια να φαίνονται πιο μακριά κι αδύνατα αφού δίνουν την αίσθηση πως το πόδι είναι...ατελείωτο!

look-6

Περισσότερα για τη μόδα, τη διατροφή και όσα απασχολούν τη σύγχρονη γυναίκα στο womannow.gr

tags:

feautured


tags:

feautured