5 επιτραπέζια παιχνιδια για όλη την οικογένεια

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Τα επιτραπέζια παιχνίδια συνδυαζουν κέφι, διασκέδαση και σε πολλές περιπτώσεις και χρήσιμη επιμόρφωση, μαζί!
Διαλέξαμε λοιπόν 5 κλασικά κι αγαπημένα επιτραπέζια παιχνίδια για όλη την οικογένεια, με βασικό χαρακτηριστικό τους το ότι διατίθενται και σε version ταξιδίου για να τα παιρνετε μαζι σας και στις διακοπές σας.

M O N O P O L Y :


All time classic. Ένα παιχνίδι που αγάπησαν γενιές και γενιές – κυριολεκτικά για όλη την οικογένεια.
Η Monopoly βοηθάει μικρούς και μεγάλους να ενισχύσουν το επιχειρηματικό τους πνεύμα, αυξάνοντας την "εικονική" ιδιοκτησία τους με έξυπνες και σωστές κινήσεις. Ένα παιχνίδι που θέλει σκέψη, τύχη, σωστές επιλογές – ένα παιχνίδι με πολλές ανατροπές.
Διατίθεται και σε mini / travel εκδοχή – ιδανική για διακοπές .
*Ηλικίες: 8+
Παίκτες: 2-4

S C R A B B L E :

Ίσως το πιο γνωστό επιτραπέζιο λέξεων στον κόσμο το οποίο κυκλοφορεί σε περισσότερες από 120 χώρες και παίζεται σε 30 διαφορετικές γλώσσες.
Διατίθεται κι αυτό σε travel version, σε μία πρακτική κασετίνα που κλείνει και έτσι μπορούμε όταν θέλουμε να σταματάμε το παιχνίδι και να το συνεχίζουμε μετά, αφού τα γράμματα κουμπώνουν πάνω στην επιφάνεια και μένουν στην θέση τους ακόμα κι αν το μετακινήσουμε.
*Ηλικίες: 10+
Παίκτες: 2-4

T R I V I A L P U R S U I T F A M I L Y :

Πρόκειται φυσικά για το πασίγνωστο παιχνίδι ερωτήσεων, σε μέγεθος "τσέπης" όμως – για να δοκιμάζουμε τις γνώσεις μας όπου κι εάν βρισκόμαστε το καλοκαίρι, περνώντας την ώρα μας ευχάριστα αλλά και εποικοδομητικά.
*Ηλικίες: 8+
Παίκτες: 2+

Μ Α Ν Τ Ε Ψ Ε Π Ο Ι Ο Σ :

Το ιδιαίτερα δημοφιλές στα παιδιά αυτό παιχνίδι με τα κρυμμένα πρόσωπα, είναι επίσης διαθέσιμο σε πρακτική συσκευασία ταξιδιού για να μπορούν να το παίζουν οπουδήποτε κι εάν βρεθούν το καλοκαίρι.
*Ηλικίες: 6+
Παίκτες: 2

praktikesidees.gr