3 + 1 τρόποι για να χαλαρώσετε μετά από μία κουραστική μέρα

Είστε εργαζόμενη μαμά, σύζυγος και γυναίκα. Το τέλος κάθε ημέρας σας βρίσκει σχεδόν πάντα σε μία κατάσταση εξάντλησης από την οποία δυσκολεύστε να απαλλαγείτε. Σας καταλαβαίνουμε! Γι’ αυτό ψάξαμε, βρήκαμε και σας προτείνουμε τους καλύτερους τρόπους για να αποφορτιστείτε από το καθημερινό άγχος, ανανεώνοντας το σώμα και το πνεύμα σας εύκολα και αποτελεσματικά!

 

  1. Βάλτε το κινητό σας στο αθόρυβο

Βρείτε λίγη ώρα και βάλτε το κινητό σας στο αθόρυβο, ξεχνώντας τα email, τα μηνύματα και τα επαγγελματικά τηλεφωνήματα που πιθανώς εξακολουθούν να σας βομβαρδίζουν! Βάλτε άνετα ρούχα, καθίστε χωρίς να κάνετε τίποτα, πιείτε ένα ρόφημα, και όλα θα γίνουν αυτόματα λίγο καλύτερα!

  1. Κάντε ένα απολαυστικό ντους

Τίποτα δε συγκρίνεται με εκείνο το ντους στο τέλος της ημέρας, που χρειαζόμαστε για να διώξουμε κάθε αρνητική σκέψη. Ανοίξτε το νερό, παρατηρήστε τη θερμοκρασία του, κάντε συνειδητά απαλές, αργές και ήρεμες κινήσεις. Μην ξεχνάτε ότι το αφρόλουτρο που χρησιμοποιείτε παίζει πολύ καθοριστικό ρόλο στην τελική σας χαλάρωση. Δοκιμάστε το νέο PalmolivePurifyingClay, ένα απολύτως φυσικό προϊόν, που εκτός από την  φροντίδα και τη λάμψη που αποδεδειγμένα προσφέρει στο σώμα σας, προσφέρει φροντίδα και χαλάρωση στο πνεύμα σας! Πως  ; Φυσικά  μέσα από τα πλεονεκτήματα που προσφέρει ο άργιλος, ένα πολύτιμο φυσικό συστατικό, που σας φέρνει πιο κοντά σε έναν ολιστικό τρόπο ζωής, γεμάτο ηρεμία, χαλάρωση και ευεξία.

  1. Δοκιμάστε μία αναζωογονητική μάσκα προσώπου

Εκτός από μαμάδες, δε πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε φυσικά και γυναίκες! Ένα όμορφο και λαμπερό δέρμα, απαλλαγμένο από σπυράκια, σημάδια, ρύπους και ρυτίδες είναι το ζητούμενο για όλες. Στο τέλος κάθε ημέρας λοιπόν, δε πρέπει να ξεχνάμε να φροντίζουμε τον εαυτό μας με όμορφες φυσικές μάσκες! Πιάστε τα μαλλιά σας μία χαλαρή αλογοουρά, διαλέξτε την αγαπημένη σας μάσκα και αφεθείτε σε αυτό το spaπου δημιουργήσατε μόνο για εσάς!

  1. Χρησιμοποιείστε κεριά

Ναι, λίγα κεριά, χαμηλός φωτισμός και ησυχία είναι ο μαγικός συνδυασμός. Αφού λοιπόν τα παιδιά πέσουν επιτέλους για ύπνο, ανάψτε ένα αρωματικό κεράκι ή βάλτε λίγες σταγόνες αιθέριου ελαίου, λεβάντας, τριαντάφυλλου ή ότι άλλο σας αρέσει σε έναν καυστήρα, και απολαύστε την αύρα της φύσης όπως ξεπηδά μέσα από τα έλαια και τα κεριά.

 

tags:


tags: