Εν πλω γέννησε 28χρονη με «μαιευτήρα» τον καπετάνιο!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Γέννα εν πλω με «μαιευτήρα» τον καπετάνιο!  Ένα υγιέστατο αγοράκι γεννήθηκε εν πλω στο Aqua Jewel και εμείς ευχόμαστε η ζωή του να είναι ένα όμορφο ταξίδι!

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Αργυροπούλου

Η 28χρονη εγκυμονούσα επιβιβάστηκε στο πλοίο Aqua Jewel από το λιμάνι των Κυθήρων με προορισμό τον Πειραιά όταν ξαφνικά, λίγο έξω από την Ύδρα, "έσπασαν τα νερά" της και την έπιασαν οι πόνοι.

Άμεσα έσπευσαν στο πλευρό της επίτοκου τα μέλη του πληρώματος, τα οποία την μετέφεραν στην καμπίνα και την έβαλαν να ξαπλώσει σε  κρεβάτι όπου και λίγο αργότερα γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι. Στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή βρέθηκε ο καπετάνιος και το πλήρωμα, οι οποίοι προσπάθησαν να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούσαν.

Ο πλοίαρχος και ο ύπαρχος του Aqua Jewel ήταν σε ανοιχτή συνομιλία με τον γυναικολόγο της 28χρονης και υπό την καθοδήγησή του έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, περίπου στις 5:20 το απόγευμα.

Λίγες ώρες αργότερα το πλοίο έδεσε στο λιμάνι του Πειραιά και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, η 28χρονη και το νεογέννητο μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο νοσοκομείο.

Μητέρα και γιος χαίρουν άκρας υγείας.