Το Travel Bookstore και η Γκιβ δε Κιντς χαρίζουν βιβλία

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ώρα να χαρίσουμε και βιβλία μαζί με το Travel Bookstore!

Μεγάλη χαρά νιώθει η Γκιβ δε Κιντς! Γιατί πάντα θέλει μαζί με όλα τα καλά που χαρίζετε, κι αυτή τα προωθεί, να χαρίζει και βιβλία. Και τώρα αυτό μπορεί να γίνει σε μια υπέροχη mini συνάντηση στο Travel Bookstore, όπου με αφορμή ένα καταπληκτικό και πολύ δημιουργικό εργαστήρι που διοργανώνεται εκεί, να φέρετε να χαρίσετε βιβλιαράκια. Βιβλιαράκια από αυτά που διαβάζουν τα μικρά σας και δεν τα θέλουν άλλο. Όχι καινούρια, πάντα τα δικά σας. Για να είναι χάρισμα, το πιο σπουδαίο δώρο!

Το Travel Bookstore και η Γκιβ δε Κιντς χαρίζουν βιβλία


Ελάτε λοιπόν το Σάββατο 20 Απριλίου, στις 12 η ώρα το μεσημέρι, να παίξουν, να μάθουν και να διασκεδάσουν τα μικρά σας με το εργαστήριο δημιουργικότητας που έχουν ετοιμάσει και χαρίστε τα βιβλία που θέλετε. Για να τα προωθήσουμε με τη σειρά μας στα μικρά που θα πετάξουν τη… σκούφια τους από τη χαρά τους.

Και όλα αυτά χάρη στην Άρτεμις Μπλατσή από το βιβλιοπωλείο που σκέφτηκε να μας καλέσει τόσο γλυκά και ευγενικά. Την ευχαριστούμε λοιπόν πολύ και φυσικά όλους στο βιβλιοπωλείο Travel Bookstore που μας ανοίγουν την πόρτα τους.

Σας περιμένουμε. Ελάτε να ταξιδέψουμε με τους χάρτες και να χαρίσουμε ταξίδια σε άλλα παιδιά μέσα από τα βιβλία!