"Φέτος γίνε εσύ ο Άη Βασίλης”! Και βοήθησε τα παιδιά που έρχονται στη χώρα μας!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Mια διαφορετική, ξεχωριστή από όλες τις άλλες, Χριστουγεννιάτικη γιορτή ετοιμάζει φέτος το Sunny Club μαζί με τους συγγραφείς Μαρίνα Γιώτη και Κώστα Κρομμύδα.

Μια γιορτή προσφοράς αφιερωμένη στην έννοια της αγάπης και στο συνάνθρωπο!


Με σύνθημα :”Φέτος γίνε εσύ ο Άη Βασίλης”  στηρίζουμε  χιλιάδες προσφύγες, μεταξύ των οποίων και πολλά παιδιά, που καταφθάνουν καθημερινά στη χώρα μας, οι περισσότεροι από τους οποίους κυνηγούν απεγνωσμένα αυτά που εμείς θεωρούμε αυτονόητα.

Ας αποδείξουμε στα παιδιά μας μέσα από την αγάπη και τη προσφορά ότι η ζωή δεν υπάρχει μόνο μέσα στις οθόνες τους. Ότι η ανθρώπινη υπόσταση ξεπερνάει τα σύνορα της φυλής, πως υπάρχουν άνθρωποι σε αυτό τον κόσμο που δεν έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τις ίδιες συνήθειες και τα ίδια δικαιώματα με εμάς. Άνθρωποι των οποίων η επιβίωση και ποιότητα ζωής εξαρτάται από πολύ απλά, αλλά και εξαιρετικά σημαντικά πράγματα, που εμείς θεωρούμε δεδομένα.

Η ιδέα είναι να φτιάξουμε ένα «Χριστουγεννιάτικο εργοστάσιο προσφοράς» με τα παιδιά μας να γίνονται βοηθοί του Αϊ Βασίλη και να ετοιμάζουν πακέτα για τα παιδιά που φτάνουν στη Λέσβο και τη Λέρο με αναγκαία είδη, σημειώματα και παιχνιδάκια.

Την ημέρα της γιορτής θα υπάρχουν πολλές ακόμα δραστηριότητες για τα παιδιά ώστε να έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν ενεργά.

Μετά η οργανωτική επιτροπή και όσα μέλη του Sunny Club θέλουν να βοηθήσουν, θα αναλάβουν το δύσκολο έργο της διαλογής και την αποστολή στα νησιά σε έμπιστους ανθρώπους και οργανισμούς που παράγουν έργο και γνωρίζουνε προσωπικά.

Πληροφορίες σε σχέση με τη γιορτή μπορείτε να λάβετε στη σελίδα στο facebook εδώ

Αν θέλετε να συμμετάσχετε πιο ενεργά ή είστε επιχειρηματίας και μπορείτε να προσφέρετε κάποιο από τα είδη της λίστας επικοινωνήστε μαζί μας ή με τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής.

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε!
Οργανωτική επιτροπή:
Ελένη Αλεξίου-Κοσμοπούλου
Ρένα Γιώτη
Μαρίνα Γιώτη
Κώστας Κρομμύδας

Πού: Sunny Sports Club, Καστρίτσας 61, Νέα Ερυθραία

Πότε: Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 10.30-14.00 για παιδιά κάθε ηλικίας

tags:






tags: