Το απίστευτο γράμμα μίας 8χρονης, που το έσκασε από το σπίτι της, στην αστυνομία!

Δημοσιεύθηκε στις

Μία 8χρονη το έσκασε από το σπίτι της και η αστυνομία της Cheshire άρχισε την έρευνα για να τον εντοπισμό της.

Η 8χρονη τελικά βρέθηκε και μετά το τέλος της περιπέτειάς της η αστυνομία έλαβε ένα γράμμα από τη μικρή, το οποίο και ανέβασε στο λογαριασμό της στο Twitter. Σε αυτό η μικρή απολογείται για την εξαφάνισή της και για την ανησυχία που προκάλεσε στους γονείς της.


Το απίστευτο γράμμα μίας 8χρονης, που το έσκασε από το σπίτι της, στην αστυνομία!

Στην εξομολόγησή της απευθύνεται στην αστυνομία και εκφράζει τις ενοχές που νιώθει για την πράξη της. Χαρακτηριστικά αναφέρει στο γράμμα: «Δεν θα το ξανακάνω ποτέ και ξέρω ότι η μαμά μου και ο μπαμπάς μου ανησύχησαν πολύ με αυτό που έκανα».

Επίσης ζητάει συγγνώμη που σπατάλησε το χρόνο της αστυνομίας για να τη βρει και που φοβήθηκε τόσο η αδερφή της για την εξαφάνισή της. «Αισθάνομαι πραγματικά άσχημα γι΄ αυτό» γράφει.

Το σημείωμά της τελειώνει με ένα ιδιαίτερο υστερόγραφο για τους αστυνομικούς: «Σας ευχαριστώ που κρατάτε τους πάντες ασφαλείς».

Η αστυνομία ανέβασε μία φωτογραφία του γράμματος της μικρής και έγραψε από κάτω,  «Μόλις λάβαμε αυτό το αξιαγάπητο γράμμα από μία μικρή κυρία 8 ετών».

Επίσης διαβεβαίωσαν τους χρήστες ότι «δεν χρειάζεται η συγχώρεση από τη δική μας πλευρά» και ότι εκτίμησαν αρκετά την χειρονομία της μικρής.

tags:






tags: