Σοκ: 10χρονος έπεσε θύμα bullying λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε και αυτοκτόνησε!

Δημοσιεύθηκε στις

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι αγοράκι δέκα ετών, που έκανε 26 χειρουργεία για να προσπαθήσει να αποκαταστήσει μια πάθηση του εντέρου, αυτοκτόνησε όταν κάποια παιδιά άρχισαν να του κάνουν bullying και να τον λοιδορούν για τη μυρωδιά που εξέπεμπε από το ειδικό σακουλάκι κολοστομίας.

Ο Seven Bridges βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του από τους γονείς του, οι οποίοι τώρα, πληγωμένοι από τη συμφορά που τους βρήκε, κατηγορούν τους σκληρούς συμμαθητές και το προσωπικό του σχολείου για την αυτοκτονία του.


Η μητέρα του Seven, Tami Charles, εξήγησε επίσης πώς ο γιος της - το μοναδικό παιδί που είχε και που με κόπους απέκτησε ύστερα από χρόνια προσπαθειών - αυτοκτόνησε μόλις γύρισε από το σχολείο  και ενώ οι συμμαθητές του του άσκησαν bullying προσπαθώντας να τον στραγγαλίσουν την ώρα που επέστρεφε από το σχολείο στο σπίτι τον Αύγουστο του 2018.

 

Σοκ: 10χρονος έπεσε θύμα bullying  λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε και αυτοκτόνησε!

 

Σοκ: 10χρονος έπεσε θύμα bullying  λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε και αυτοκτόνησε!

 

Η μητέρα του παιδιού δήλωσε ότι η επίθεση στο Louisville, στο Kentucky, ήταν τόσο άσχημη, ώστε ο Seven σχεδόν λιποθύμησε. Αμέσως μετά το περιστατικό, η  Charles μετέφερε το γιο της στο νοσοκομείο. Παρά τη σοβαρότητα της επίθεσης, η Charles λέει ότι το προσωπικό του σχολείου δεν κατάφερε να καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα που να τεκμηριώνουν τι ακριβώς συνέβη.

Η ίδια καταδίκασε τα Δημόσια Σχολεία του Jefferson County και αποκάλυψε ότι σκοπεύει να κάνει μηνύσεις. Επιπλέον, η Charles ανέφερε ότι ο γιος της, τον οποίο με κόπο έφερε στη ζωή αφού οι γιατροί της είχαν ξεκαθαρίσει ότι δεν θα μπορέσει ποτέ να γίνει μητέρα, δεν μπόρεσε να "σηκώσει" το βάρος του εκφοβισμού.

 

Σοκ: 10χρονος έπεσε θύμα bullying  λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε και αυτοκτόνησε!

 

Ο 10χρονος Seven αυτοκτόνησε την ώρα που η μαμά του είχε πάει για ψώνια στο μανάβικο της γειτονιάς. Όπως δήλωσε η μητέρα του: «Τα περισσότερα παιδιά που πέφτουν θύματα εκφοβισμού φτάνουν μέχρι ένα σημείο και πολεμούν. Το παιδί μου δεν μπόρεσε να τα καταφέρει». Η εκπρόσωπος του σχολείου, Renee Murphy, ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε μια «εξονυχιστική έρευνα» για το θάνατο του Seven και πρόσθεσε: «Είμαστε συντετριμμένοι ύστερα από αυτό το περιστατικό. Οι καρδιές μας έχουν ραγίσει και στεκόμαστε στο πλάι αυτής της οικογένειας. Η σχολική κοινότητα έχει τραυματιστεί ανεπανόρθωτα».

 

tags:


tags: