Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Έγινε για 2η φορά μαμά & ανέβασε την πιο τρυφερή φωτογραφία!

Δημοσιεύθηκε στις

Η γνωστή ηθοποιός γέννησε την Πέμπτη το μεσημέρι το δεύτερο παιδί της, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, που έχουν αποφασίσει με τον σύζυγό της Φώτη Μπενάρντο, να πάρει το όνομα Ηλέκτρα. Ενώ το ζευγάρι έχε ήδη μία κόρη, τη Λυδία, 2,5 ετών.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου λίγες μόλις ώρες μετά τον τοκετό, ανέβασε μία τρυφερή φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram, στην οποία κρατά στην αγκαλιά της την κορούλα της.


Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Έγινε για 2η φορά μαμά & ανέβασε την πιο τρυφερή φωτογραφία!

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε:

"Καμμιά λέξη δεν είναι η σωστή για να περιγράψει πώς νοιώθω... Ευγνωμοσύνη, έρωτας, αγάπη, ευτυχία, ευλογία, ολοκλήρωση.. Σας ευχαριστώ για τις ευχές και εύχομαι σε όλους σας να ζήσετε στιγμές σαν κι αυτή. Η ζωή είναι στα χέρια μας και η αγάπη είναι πάντα εκεί κοντά αρκεί να ανοίξουμε την καρδιά μας και να είμαστε έτοιμοι να τη δεχτούμε. Το κοριτσάκι μας ήρθε χθες το μεσημέρι, εύκολα και αβίαστα χάρη στον πιο φανταστικό γιατρό στον πλανήτη τον κ. Χριστόδουλο Παπανικόπουλο που υπερλατρεύω και υπερ ευχαριστώ για χιλιάδες πράγματα... @fotisbenardo Σ’ αγαπώ που μου έδωσες τα παιδιά μας και την ευκαιρία να δώσω όλη την αγάπη που είχα μέσα μου... Ευχαριστώ τους ανθρώπους που είναι πάντα δίπλα μου σε όλα... Ξέρετε ποιοί είστε... Ιδιαιτέρως όμως σ’ ευχαριστώ @evridiki_valavani που είσαι πέρα από νονά για την Ηλέκτρα και πέρα από φίλη για μένα... Ευχαριστώ το @iatriko.gr για την υπέροχη φιλοξενία! Και όλους εσάς που με τα ωραία σας λόγια μου δίνετε δύναμη και χαρά...".

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Έγινε για 2η φορά μαμά & ανέβασε την πιο τρυφερή φωτογραφία!

Η ίδια επίσης μιλώντας στην εκπομπή "Στη φωλιά των Κούκου" ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «Ήταν προγραμματισμένο να γεννήσω χθες το μεσημέρι γιατί το μωρό μας είχε φτάσει σε ένα πολύ μεγάλο βάρος και έπρεπε να απελευθερωθεί. Γεννήθηκε 3,600. Είναι μεγάλη, ωραία και ήσυχη η μπέμπα μου. Είμαστε πανευτυχείς.  Το μωρό αυτό μοιάζει σε εμένα περισσότερο και όχι στο Φώτη… Είναι ένα παιδί ζουμπουρλούδικο, γεμάτο, με ωραία μάγουλα. Εννοείται πώς θηλάζω. Ζήτησα αμέσως μόλις γέννησα να μου το δώσουν να θηλάσω… Ο Φώτης είναι συγκινημένος. Μου στάθηκε πάρα πολύ…».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, που πρόκειται να γίνει η νονά της νεογέννητης Ηλέκτρας, ανέβασε μία φωτογραφία με την κολλητή της φίλη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, στο λογαριασμό της στο Instagram και έγραψε συγκινημένη για το ευχάριστο γεγονός: "Νιώθω απέραντη ευτυχία! Νιώθω τόσο χαρούμενη!
Νιώθω τόσα πολλά συναισθήματα γι’όλό αυτό που μας έχει συμβεί που δεν περιγράφεται με λέξεις! Να μας ζήσει η Ηλέκτρα μας @penelopeanastasopoulou & @fotisbenardo σας ευχαριστώ πολύ! Σας αγαπώ! Νονά για δεύτερη φορα!

Εμείς τους ευχόμαστε να τους ζήσει το νέο μέλος της οικογένειάς τους!

tags:






tags: