Πατέρας φάντασμα ο Tom Cruise! Έξαλλη η Katie Holmes!

Δημοσιεύθηκε στις

H Katie Holmes φαίνεται φανερά δυσαρεστημένη  από τη συμπεριφορά του πρώην άντρα της Tom Cruise σε ότι αφορά τη συμπεριφορά του απέναντι στην κόρη τους Suri.

Η γνωστή ηθοποιός έχει κουραστεί από την αδιαφορία του πρώην συζύγου της , ο οποίος φαίνεται να αδιαφορεί πλήρως για τη μικρή.


Άλλωστε δεν είναι κοινό μυστικό ότι ο Tom Cruise, 55, είναι σχεδό πάντα απών από τη ζωή της κόρης του Suri Cruise, 11 ετών.

Η ίδια η Katie πολλές φορές και στο παρελθόν έχει τονίσει ότι προτεραιότητα είναι η κόρη της και ότι μεγαλώνει το παιδί μόνη της χωρίς βοήθεια από το περίγυρο

Άτομο από το περιβάλλον της αναφέρει ότι η εντεκάχρονη Suri πλέον είναι μια μικρή δεσποινίδα που μαθαίνει σιγά σιγά για το ποιός είναι ο πατέρας της και για το πόσο έντονη επαγγελματική και κοινωνική ζωή έχει. Φυσικά αυτό το επιχείρημα δεν κάνει τα πράγματα πιο εύκολα για ένα παιδί!

Ωστόσο η Suri παίρνει ό,τι χρειάζεται από τη μαμά της: αγάπη, καθοδήγηση, χάρη, σοφία. Αντρικό πρότυπο αποτελεί ο παππούς της, πατέρας της Katie ενώ τελευταία έχει αναπτύξει πολύ καλή σχέση με τον σύντροφο της μητέρας της, Jamie Foxx, 49.

Δείτε το post που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram , περνώντας χρόνο με την κόρη της

https://www.instagram.com/p/BYth715hEVM/?taken-by=katieholmes212

tags:

feautured

tags:

feautured