Ξέρω τι θα κάνουν τα παιδιά μου φέτος το καλοκαίρι

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

…Και ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσουμε το σχολείο γιατί το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ… Και η ερώτηση που κάνουμε εμείς οι γονείς μεταξύ μας είναι «τι θα τα κάνετε τα παιδιά τώρα το καλοκαίρι και μέχρι να πάτε διακοπές;». Κάποιοι από εμάς δεν έχουμε απαντήσεις… Κάποιοι άλλοι έχουμε. Οι απαντήσεις πάντως διαφέρουν: θα τα πάμε κατασκήνωση, θα τα στείλουμε στους παππούδες, θα πάνε σε καλοκαιρινά camps, θα κοιμούνται σε φίλους τους. Όποια απάντηση και να δώσουμε ωστόσο, πάντα θα υπάρχει ένα μεγάλο διάστημα που τα παιδιά θα είναι στο σπίτι. Και αν είμαστε όλοι μαζί σαν οικογένεια κάτι ενδιαφέρον θα βρούμε να κάνουμε. Αν όμως δουλεύουμε και τα παιδιά είναι στο σπίτι με τη γιαγιά και αυτό είναι μια καλοκαιρινή καθημερινότητα μέχρι την κατασκήνωση ή τις διακοπές μας;  Σ’ αυτήν την περίπτωση υπάρχει άραγε απάντηση στην αμήχανη ερώτηση «τι θα κάνουμε  τα παιδιά  τώρα το καλοκαίρι;».

Φυσικά και υπάρχει.


Aλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Έχω δύο παιδιά σε δυο διαφορετικές ηλικίες:  την 9χρονη Κρίστα και τον 4χρονο Δημήτρη. Τα παιδιά μου όλο το χρόνο εκτός από το σχολείο και τον παιδικό σταθμό είχαν και ένα σωρό εξωσχολικές δραστηριότητες που τους απασχολούσαν και έτσι πέρναγε ευχάριστα ο καιρός…  Τώρα που ήρθε το καλοκαίρι και όλα αυτά σταδιακά τελειώνουν υπάρχει αυτή η αμηχανία του πώς θα απασχοληθούν δημιουργικά και θα διασκεδάσουν. Φυσικά θα τα στείλω στους γονείς μου στο χωριό και φυσικά θα πάμε και διακοπές. Όμως υπάρχει αυτό το ενδιάμεσο διάστημα που θα μείνουν στο σπίτι μέχρι να έρθω το απόγευμα από τη δουλειά οπόταν και θα πάμε παιδική χαρά. Τι θα κάνουν μέχρι τότε;

Υπάρχει απάντηση όπως σας είπα… Και ακούει στο όνομα WIND VISION Wind Vision.  Kαι επειδή το θέμα με ενδιαφέρει πολύ, τα έχω μάθει όλα για να μην έχω απορίες και μπορώ να σας τα μεταφέρω με το Νι και με το Σίγμα…

Ξέρω τι θα κάνουν τα παιδιά μου φέτος το καλοκαίρι

Λοιπόν… Η WIND VISION, η  πρώτη Android TV στην Ελλάδα, είναι ο νέος τρόπος να βλέπουμε τηλεόραση φέρνοντας ενημερωτικό και ψυχαγωγικό περιεχόμενο για όλη την οικογένεια.

Πιο συγκεκριμένα στο θέμα που μας καίει και που είναι «τι θα κάνουν τα παιδιά;» έχω να σας πω ότι η 7χρονη Κρίστα μου και ο 10χρονος Γιώργος μου αλλά και όλα τα παιδιά σχολικής και προσχολικής ηλικίας τώρα το καλοκαίρι θα μπορούν να παρακολουθούν όλους τους αγαπημένους ήρωες τους στα Disney Channel, Junior Disney, Disney XD, Nickelodeon, Smile και Baby Tv  αλλά και το Netflix που προσφέρει μεγάλη ποικιλία παιδικών ή εφηβικών σειρών και ταινιών. Επιπλέον τα παιδιά μπορούν να έχουν πρόσβαση σε παιδικό περιεχόμενο με πασίγνωστες ταινίες -και τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες- μεταγλωττισμένες στα ελληνικά μέσω του Google Play Movies και σε μία τεράστια ποικιλία παιχνιδιών για μικρούς και μεγάλους μέσω του Google Play Games. Δεν είναι υπέροχο;

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά αν τα παιδιά μας χάσουν την αγαπημένη τους σειρά επειδή πήγαν για μπάνιο, σ’ ένα φίλο τους ή διακοπές στο χωριό με τους παπούδες μπορούν να κάνουν catch up έως και 7 ημέρες πριν.

Έχω απάντηση και στο ερώτημα «τι θα γίνει αν  το σπίτι ‘διχαστεί’ ανάμεσα, για παράδειγμα, σε ταινία ή μουσική;» όπως στη δική μου περίπτωση που έχω δύο παιδιά – ζωή να’ χουν. Λοιπόν η νέα υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης παρέχει τη δυνατότητα ταυτόχρονης προβολής διαφορετικού περιεχομένου από την τηλεόραση, το tablet ή το κινητό ημών των γονιών μέσω της εφαρμογής WIND VISION  που είναι διαθέσιμη σε Google Store και Αpp Store. Και τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ, γιατί μέσω της εφαρμογής τα παιδιά μπορούν να παρακολουθούν το αγαπημένο τους πρόγραμμα ακόμα και αν βρίσκονται εκτός σπιτιού όπως για παράδειγμα κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Ξέρω τι θα κάνουν τα παιδιά μου φέτος το καλοκαίρι

Stoooopppp! Ερώτημα σοβαρό με όλη τη μαμαδίστικη  ανησυχία που με διακρίνει και εμένα και εσάς: Πόσο ασφαλής είναι η τεχνολογία που θα χρησιμοποιούν και η ψυχαγωγία που θα έχουν μέσω της WIND VISION τα παιδιά μου/μας; Η απάντηση είναι ότι η  WIND VISION  τηρεί απαρέγκλιτα τη φιλοσοφία της προστασίας των παιδιών από τις ψηφιακές προκλήσεις που πρεσβεύει μέσα από την ενημερωτική εκστρατεία Kids@safety και χάρη στη δυνατότητα Γονικού Ελέγχου με τον οποίο οι γονείς κλειδώνουν/ ξεκλειδώνουν προγράμματα με τη χρήση κωδικού που ορίζουν οι ίδιοι, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του περιεχομένου που προβάλλεται στην τηλεόρασή τους. Επιπλέον, ακόμα και όταν βρίσκονται εκτός σπιτιού, μέσω της εφαρμογής WIND VISION τα παιδιά απολαμβάνουν πλούσιο περιεχόμενο χωρίς να εκτίθενται σε κάποιο ενδεχομένως ανεπιθύμητο περιεχόμενο αφού περιηγούνται σε ένα απόλυτα προστατευμένο περιβάλλον με περιεχόμενο που έχει οριστεί να προβάλλεται από τους γονείς.

Ουφ, ηρεμήσαμε και από αυτό!

Και τώρα που τακτοποιήσαμε τα παιδιά μας, είδαν τα αγαπημένα τους προγράμματα και τα βάλαμε για ύπνο ήρθε η ώρα των γονιών: Ο άντρας μου παίρνει την μπύρα του για να απολαύσει ποδοσφαιρικό αγώνα στα αθλητικά κανάλια Novasports και εγώ παίρνω το κρασάκι μου για τον τρίτο κύκλο του ‘’Stranger Things’’ στο Netflix.

Καλό καλοκαίρι!

 

 

 

 

tags:






tags: