Νέα εβδομάδα! Νέες προβλέψεις!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Νέα εβδομάδα! Νέες προβλέψεις!

Από τον Μανο Μηκιδη,
Αριθμολόγος - Μαθηματικός


Για να δείτε πως θα είναι η εβδομάδα για εσάς, προσθέστε τα ψηφία της ημερομηνίας και της χρονολογίας γεννήσεως σας, μετατρέποντας το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα για κάποιον, που έχει γεννηθεί στις 17 / 8 / 1985, θα ισχύει: 1+7+8+1+9+8+5 = 39 = 3+9 = 12 = 3
Υπολογίστε αντίστοιχα για την δική σας, ημερομηνία γεννήσεως και δείτε παρακάτω τις προβλέψεις ανάλογα με τον αριθμό, που πρόεκυψε από την άθροιση.

 

ΑΡΙΘΜΟΣ 1

Αυτό που καλείστε να κάνετε αυτό την εβδομάδα είναι να φερθείτε έξυπνα και με την δέουσα τακτική και πολιτική να αποσπάσετε αυτό που σας συμφέρει από τους άλλους.
Στην αρχή της εβδομάδας θα πρέπει να δείξετε υπομονή και αν στον δρόμο προς την εξέλιξη σας υπάρχει κάποιο εμπόδιο, μην χάσετε την ψυχραιμία σας διότι θα βρείτε τις λύσεις εκείνες που είναι συμβατές με την δική σας προσωπικότητα και ταιριάζουν με τις συνθήκες που θα επικρατούν τώρα στην ζωή σας.

ΑΡΙΘΜΟΣ 2

Η εβδομάδα ξεκινά με ευνοϊκούς οιωνούς καθώς θα βρείτε την ευκαιρία να ξαναγεμίσετε τις μπαταρίες σας και με τον τρόπο αυτό να πραγματοποιήσετε όσα είχατε κατά νου ,να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας ,να ακολουθήσετε μια νέα πορεία που οδηγεί σε επιτυχημένα αποτελέσματα.
Ιδιαίτερα θετικά είναι τα πράγματα στα ερωτικά σας αφού όσοι από σας είστε χωρίς ταίρι αυτό το διάστημα θα πρέπει να αναμένετε μια νέα γνωριμία που θα σας απογειώσει συναισθηματικά αρκεί βεβαία και σεις να ξέρετε - τι θέλετε ακριβώς .
Για όσους από σας έχει τεθεί θέμα αλλαγής κατοικίας αυτή η περίοδος είναι ιδανική για κάτι τέτοιο και μάλιστα δεν θα πρέπει να χάσετε καμία ευκαιρία για να αναζητήσετε κάτι καλό και σε πολύ προσιτή τιμή.

ΑΡΙΘΜΟΣ 3

Η εβδομάδα ξεκινά ζητώντας σας να διαχειριστείτε ένα δίλλημα που σας απασχολεί και αυτό θα γίνει παίρνοντας μια οριστική απόφαση για λύσιμο μιας σχέσης είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.
Είναι φρόνιμο αυτό το διάστημα να μην προχωρήσετε σε οποιαδήποτε μορφή συνεταιρισμού γιατί αν κάτι τέτοιο ξεκινήσει τώρα θα παρουσιαστούν εμπόδια απροσδιόριστα σε ένταση και διάρκεια.
Κάντε λίγο υπομονή να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και οι καταστάσεις.
Εντωμεταξύ η ασάφεια που επικρατεί σε αυτή την φάση είναι έντονη και αυτό σας επιβαρύνει πολύ και σας προκαλεί στρες και αγχος.Να τρώτε καλά και να κοιμάστε αρκετά ώστε να τονώσετε τον οργανισμό σας.

ΑΡΙΘΜΟΣ 4

Η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από κάποιες καθυστερήσεις που παρουσιάζονται κυρίως στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών γεγονός που μπορεί να σας φέρνει εκνευρισμό και άγχος όμως δεν θα πρέπει να ανησυχείτε ιδιαίτερα γιατί οι εξελίξεις είναι καθοδόν και όλα θα βρουν τον δρόμο τους .
Την περίοδο αυτή ευνοούνται τα μικρά ταξίδια ,οι μικρές μετακινήσεις και γενικότερα η αλλαγή περιβάλλοντος.
Σε οικονομικό επίπεδο υπάρχει αστάθεια και αβεβαιότητα ,πράγμα σύνηθες για τους περισσότερους πλέον και θα πρέπει να διευθετηθεί μια υπόθεση με την εφορία η’ τις τράπεζες ώστε να μην έχετε αρνητικές εξελίξεις σε ότι αφορά ένα δάνειο σε κάνα δίμηνο από τώρα.

ΑΡΙΘΜΟΣ 5

Η εβδομάδα το βασικό που πρέπει πρώτα απ' όλα να έχετε στο μυαλό σας είναι ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.
Το κλίμα της εβδομάδας απαιτεί να είστε προσεκτικοί και να έχετε όσο πιο αντικειμενική ματιά μπορείτε πάνω στα γεγονότα. Πρέπει να προσέχετε ποιους εμπιστευόσαστε και τι πιστεύετε, διότι η εξαπάτηση είναι πολύ πιθανή.
Επειδή θα επικρατεί ασάφεια μπορεί να απογοητευθείτε αν παρασυρθείτε από φαντασιώσεις και εξιδανικεύσεις. Δείξτε προσοχή σε περίεργα φλερτ και προτάσεις που θα σας γίνουν και το κυριότερο μην αποκαλύπτετε μυστικά σας αν δεν γνωρίζετε καλά το άτομο στο οποίο απευθύνεστε.

ΑΡΙΘΜΟΣ 6

Την εβδομάδα αυτήν ειδικά οι κυρίες με πεπρωμένο 6 ,ερωτικά, έχουν εύνοια για πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία που μπορεί να μπορεί να εξελιχθεί σε δυνατό έρωτα και το πρόσωπο που θα εμπλακείτε θα σας βοηθήσει παντού.
Όσες από σας προχωρήσετε σε διακοπή δεσμού να ξέρετε ότι αυτό κρίνεται απαραίτητο γιατί η κατάσταση δεν πήγαινε άλλο και έπρεπε το απόστημα να σπάσει.
Είναι διάστημα που πρέπει να ρίξετε τους τόνους και να προχωρήσετε με αργό ρυθμό εμπιστευόμενοι περισσότερο την διαίσθηση σας παρά την λογικη.Οσοι από σας ασχολείστε με πνευματικά θέματα θα έχετε έμπνευση και δημιουργία.

ΑΡΙΘΜΟΣ 7

Στα οικονομικά σας έχετε καθυστερήσεις και αυτό σας εκνευρίζει αρκετά, όσοι από σας έχουν κάνει αίτηση για δάνεια ή κάτι σχετικό θα πρέπει περιμένουν νέα στο τέλος της εβδομάδας.
Απαραίτητο για τα αυτό το διάστημα είναι να προσέχετε τα ηλικιωμένα άτομα του περιβάλλοντος σας όπως επίσης και συγγενείς εξ αγχιστείας γιατί θα τους απασχολήσουν θέματα υγείας .Ας έχετε τον νου σας.
Όσοι από σας εργάζεστε στα τουριστικά η’ έχετε σχέση με εργασία που αφορά το εξωτερικό ας είστε προσεκτικοί καθώς αναμένονται αναταράξεις και λόγια πίσω από την πλάτη σας.

ΑΡΙΘΜΟΣ 8

Το φρόνιμο αυτήν την εβδομάδα είναι να ακολουθήσετε τους κανόνες και τους τύπους που διέπουν την καθημερινότητα όλων μας , ουσιαστικά υπακούοντας σε γραφτούς και άγραφους νομούς, να συμμορφωθείτε δηλαδή στους κοινωνικούς κανόνες χωρίς διάθεση εκκεντρικότητας ,πρόκλησης η’ αμφισβήτησης των θεσμών.
Εάν αυτήν την περίοδο σας απασχολεί ο τρόπος λύσης κάποιου προβλήματος , θα χρειαστεί ν' αποκτήσετε περισσότερη γνώση γύρω από τα δεδομένα του ζητήματος αυτού διότι φαίνεται ότι δεν έχετε στα χέρια σας όλα τα επαρκή στοιχεία για να εκτιμήσετε σωστά την κατάσταση.

ΑΡΙΘΜΟΣ 9

Μπαίνετε σε μια περίοδο κατά την οποία μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη ν' αποτραβηχτείτε απ' την κοινωνική ζωή και τις πολλές συναναστροφές , καθώς θα θελήσετε να βάλετε τα πράγματα σε μία τάξη και αυτό αφορά κυρίως ,δικά σας εσωτερικά ζητήματα .
Για να μπορέσετε να κάνετε κάτι τέτοιο θα πρέπει να απομακρυνθείτε από πρόσωπα και καταστάσεις που σας αποσπούν και να επικεντρωθείτε στις εσωτερικές σας ανάγκες .
Είναι εποχή που αποκτάτε ωριμότητα και συνειδητοποιείτε τι είναι αυτό που πραγματικά έχει αξία στη ζωή σας.
Στο διάστημα αυτό δεν πρέπει να κάνετε βιαστικές κινήσεις αλλά με ήρεμο τρόπο και σταθερό ρυθμό να διαχειριστείτε τα θέματα της καθημερινότητας σας.