Λευτέρης- Ελευθερία! Τί σημαίνει και γιατί να το επιλέξω

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Λευτέρης- Ελευθερία! Τί σημαίνει και γιατί να το επιλέξω

Από τον Μανο Μηκιδη,
Αριθμολόγος - Μαθηματικός


Το όνομα Ελευθέριος σημαίνει κυριολεκτικά αυτός που αγαπά την ελευθερία, ο ενεργών χωρίς δεσμεύσεις , αδέσμευτος , γενναιόδωρος.

To Ελευθερία σημαίνει ανεξαρτησία – έλλειψη περιορισμών

- Το Ε ως αρχικό γράμμα (Ο βασικός λίθος του ονόματος-Eλευθεριος)
Τα κύρια χαρακτηριστικά σας είναι αποτελεσματικότητα κι κυριαρχία τόσο στον προφορικό όσο κ’ στον γραπτό λόγο. Συνεπώς όλα τα επαγγέλματα που έχουν να κάνουν σχέση με τον λόγο σας πανε..γαντι!
Διαθέτετε μια πειθώ που ξεπερνά τα συμβατικά όρια αλλά αυτό μερικές φορές σας κάνει να το χρησιμοποιείτε εις βάρος των γύρων σας.Πιανετε στον αέρα τις ιδέες των άλλων καθώς κ’ τις προθέσεις τους .
Έχετε μια εκπληκτικά γρήγορη αναλυτική ικανότητα που σας βοήθα να ξεπερνάτε τις δύσκολες καταστάσεις. Νέες εμπειρίες , ταξίδια σας αρέσουν πολύ.
Το ‘’Ε’’ ανήκει στην μεταβλητή τριάδα στον Δια κι τον Τοξότη , μέρα του είναι η Πέμπτη κ’ έμβλημα του έχει μια σκάλα.

-Ο Ενεργητικός Αριθμός του ονόματος ‘’Ελευθέριος’’
Ο αριθμός που ισούται με το άθροισμα όλων των γραμμάτων του ονόματος μας δείχνει με ποιον τρόπο ο/η κάτοχος του ονόματος θα ζήσει την ζωή του/ης , τι θα επιχειρήσει να αποκτήσει στην ζωή του/ης , ποια είναι η ‘’αύρα’’ του /ης.

Για τον ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ έχουμε άθροισμα 47 δλδ τον κύριο αριθμό 11 πράγμα που μας δείχνει ότι θα βιώσει την ζωή του με τρόπο αποφασιστικό , με ισχυρογνωμοσύνη , θα ανοιχτεί στον κόσμο – στην παγκοσμιότητα , κι θα χει να κάνει σχέση με την διδασκαλία-την μεταδοτικότητα.

Για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ έχουμε άθροισμα 41 δλδ 5 πράγμα που μας δείχνει ότι θα αναζητήσει την περιπέτεια ,τα ταξίδια , τις μετακινήσεις , τα απρόοπτα της ζωής θα ναι δλδ κυριολεκτικά ..ελεύθερη!!

Μάνος Μηκίδης
Αριθμολόγος- Μαθηματικός
e-mail.:man.mikidis@gmail.com

tags:tags: