Η Pink τραγουδάει μαζί με την κόρη της και είναι ό,τι πιο τρυφερό έχουμε δει! (video)

Δημοσιεύθηκε στις

Αν δεν έχετε ακούσει ακόμη το νέο τραγούδι της Pink με την κόρη της, την 7χρονη Willow, τότε μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω. Όμως σας προειδοποιούμε! Πιθανότατα να χρειαστείτε χαρτομάντηλα! Τι εννούμε;

Αυτές οι δύο δε μοιράζονται απλώς ένα μουσικό ταλέντο, μοιράζονται έναν απίστευτο δεσμό στην ηχογράφηση του τραγουδιού "A Million Dreams", από την ταινία "The Greatest Showman".


Στο μιούζικαλ (για τον θρυλικό showman τσίρκου P.T. Barnum) πρωταγωνιστεί ο Hugh Jackman και η Michelle Williams και η Pink με την Willow όπως φαίνεται λατρεύουν την ταινία (που βγήκε το 2017). "Δημιουργήσατε  την αγαπημένη μας ταινία", λέει η Pink στους δημιουργούς του τραγουδιού της ταινίας κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης.

 

Η Pink και η Willow "χάρισαν" τις φωνές τους σε ένα νέο άλμπουμ εμπνευσμένο από την ταινία.

Το "The Greatest Showman - Reimagined" κυκλοφορεί στις 16 Νοεμβρίου και παρουσιάζει τα τραγούδια της ταινίας σε επανεκτελέσεις από καλλιτέχνες όπως η Pink, η Kelly Clarkson και η Kesha.

Η Pink, μια περήφανη μαμά

Το βίντεο των Pink και Willow για το "A Million Dreams" (το οποίο τραγουδιέται από τον Hugh Jackman στην ταινία) δεν είναι μόνο πολύ "δυνατό" διότι και οι δύο έχουν εκπληκτικές φωνές και απίστευτο ταλέντο, αλλά και επειδή η Pink και η κόρη της, Willow, μοιράζονται κάτι ιδιαίτερο.

Όταν η Willow τραγουδά το κομμάτι της, η μαμά της είναι εκεί, στα γόνατά της στην ίδια ευθεία με τη Willow, μαθαίνοντάς της τι να κάνει και δίνοντάς της θάρρος σε κάθε νότα.

Όταν η Willow τα καταφέρνει,  η Pink της δίνει ένα μεγάλο μπράβο σηκώνοντας τον αντίχειρά της.

Άλλωστε φαίνεται και στα μάτια της Pink η υπερηφάνεια και η αγνή αγάπη. "Έχεις πλάκα", αστειεύεται η Pink με την Willow στην αρχή του video. "Είμαι χαρούμενη που σε έχω", της λέει.

 

Η Pink τραγουδάει μαζί με την κόρη της και είναι ό,τι πιο τρυφερό έχουμε δει! (video)

 

Η δύναμη της μουσικής

Όταν η μαμά σας μπορεί να τραγουδήσει όπως η Pink, προφανώς κάποιο από αυτό το ταλέντο θα το κληρονομήσετε και εσείς, ίσως και να το ξεπεράσετε. Αλλά εδώ μιλάμε ότι η Pink παίρνει την κόρη της μαζί της στο studio, ένα μεγάλο μέρος της ανατροφής της πραγματοποιείται στο χώρο της μουσικής.

Μια πρόσφατη μελέτη σχετικά με την επίδραση της μουσικής εκπαίδευσης σε παιδιά ηλικίας 6 και 7 ετών δείχνει ότι όταν τα παιδιά έχουν κάποια μουσική κατάρτιση, μπορεί να ενισχύσουν την ανάπτυξη του εγκεφάλου και την επεξεργασία του ήχου. Μόλις δύο χρόνια εκπαίδευσης μπορεί να κάνουν μεγάλη διαφορά και να βοηθήσουν στη βελτίωση της διαδικασίας λήψης αποφάσεων. Μήπως ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε και εσείς τη μουσική εκπαίδευση στα παιδιά σας;

 

Δείτε εδώ ποιες Ελληνίδες και ξένες celebrities θα γεννήσουν το 2019!

 

tags:






tags: