Με αυτόν τον τρόπο γιόρτασε ο μικρός Τέντι τα γενέθλιά του όταν κανένας φίλος του δεν πήγε στο πάρτι του! (video)

Δημοσιεύθηκε στις

Viral έχει γίνει η φωτογραφία του 6χρονου Τέντι, στην οποία φαίνεται να γιορτάζει ολομόναχος τα γενέθλιά του. Συγκεκριμένα, ο μικρός Τέντι οργάνωσε ένα πάρτι γενεθλίων σε μία πιτσαρία όπου κάλεσε 32 συμμαθητές του. Η μητέρα του, Σιλ Ματσίνι, έστειλε μία φωτογραφία του μικρού αγοριού στο δίκτυο ABC 15, στην οποία απεικονίζεται ο Τέντι να κάθεται μόνος του σε ένα τραπέζι γεμάτο πίτσες και αναψυκτικά.

Η μητέρα περιέγραψε πως ράγισε η καρδιά του παιδιού της που δεν εμφανίστηκε κανένας συμμαθητής του στο πάρτι. Είχε στείλει 32 προσκλήσεις στα παιδάκια και στους γονείς τους, ώστε να γιορτάσουν όλοι μαζί τα γενέθλιά του. Μάλιστα, για να τους ευχαριστήσει, είχε ετοιμάσει και 32 σακουλάκια με δώρα που θα μοίραζε όταν τελείωνε το πάρτι. Κάποιοι γονείς είχαν ενημερώσει από την προηγούμενη μέρα ότι θα παρευρεθούν, αλλά τελικά.... κανένας δεν εμφανίστηκε.


Η δημοσιότητα και η έκταση που έλαβε αυτή η ιστορία είχε ως αποτέλεσμα ένα κύμα αγάπης και ευχών για τα γενέθλια του Τέντι. Περισσότεροι από 5.000 άνθρωποι του ευχήθηκαν για τα γενέθλιά του και μάλιστα ο μικρός Τέντι έσπευσε να τους ευχαριστήσει με ένα βίντεο στο Facebook.

 

Teddy says thank you

UPDATE: Teddy's mom sent this video of him. He read all of your wonderful wishes How cute is he???? >>> https://bit.ly/2PmFpb6

Geplaatst door Craig Thomas - Tucson News Now op Dinsdag 23 oktober 2018

Η οικογένεια του Τέντι γιόρτασε τα γενέθλια του μικρού την Τρίτη το βράδυ και διάβασε τις ευχές που εστάλησαν στο γιο τους.

Come party with us at peter piper pizza @ oracle.

Geplaatst door Sil Mazzini op Dinsdag 23 oktober 2018

 

Μετά από όλη αυτήν την προβολή, η ομάδα μπάσκετ της Arizona Phoenix Sun προσκάλεσε επίσημα τον Τέντι να παρακολουθήσει τον αγώνα με του Los Angeles Lakers. «Πώς σου φαίνεται να γιορτάσεις με χιλιάδες ανθρώπους στο γήπεδό μας! Ολόδικά σου τα εισιτήρια για τον αγώνα της Τετάρτης #SunsVSLakers! Θα τα πούμε σύντομα!», ανέφεραν οι Suns στο Twitter. Ο Τέντι έλαβε επίσης πρόσκληση από την ομάδα ποδοσφαίρου Phoenix Rising να παρακολουθήσει έναν αγώνα της την Παρασκευή.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι», δήλωσε η Ματσίνι, προσθέτοντας ότι το παιχνίδι της Τετάρτης θα είναι το πρώτο που θα παρακολουθήσει από κοντά ο Τέντι.

 

Με αυτόν τον τρόπο γιόρτασε ο μικρός Τέντι τα γενέθλιά του όταν κανένας φίλος του δεν πήγε στο πάρτι του! (video)

 

 

 

tags:


tags: