Η Σκορδά έκανε επίδειξη των πανάκριβων μαγιό όλο το καλοκαίρι και έκανε πως δεν ήθελέ φωτογράφους

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Κατά καιρούς έχει κάνει σκληρές κριτικές στην Φαίη Σκορδά για τον τρόπο που χειρίζεται την δημοσιότητά της... Ποια είναι τα λάθη που έχει κάνει η παρουσιάστρια στη δημόσια εικόνα της;
«Νομίζω πως μια χαρά τα πάει στη δημόσια εικόνα της, γι' αυτό και είναι στην κορυφή μιας μικρής λίστας γνωστών Ελλήνων που ευτυχούν δουλειάς που επέλεξαν και προβολής που επιδίωξαν. Λάθη ή σωστά, ο καθένας γνωρίζει για τον εαυτό του τι έκανε και νομίζω πως όλα συνυπολογίζονται στο τέλος μιας πορείας την όποια μόλις απολαμβάνει η κυρία Σκορδά.
Έχω χρόνια να τη δω και να τη ζήσω στην καθημερινότητα. Τη θυμάμαι όμως, ως μια πολύ χαρούμενη, θετική, καλοπροαίρετη κοπέλα, με τη χαρά της ζωής να διαχέεται παντού γύρω της. Εκτός από ένα πάρτι της σε κλαμπ και το γάμο της, δεν έχω κάνει παρέα μαζί της περισσότερο. Έχω κάνει την ίδια κριτική που κάνω σε όλους όσοι εκτίθενται στη δημοσιότητα, με όρκο να μην ασχολούμαι ποτέ με οικογένειες προβλήματα υγείας που επηρεάζουν την εμφάνιση, προσωπικές επιλογές, ερωτικής φύσης, αυτοδιάθεση και θέματα θρησκευτικής άποψης.
Μια άποψη λέω που δεν είναι και θέσφατο! Κατά τα άλλα, για την Σκορδά, όσο και για άλλες κύριες της μικρής οθόνης στέκομαι στη δική μου δυσφορία όσον αφορά στις πολύ προκλητικές τους εμφανίσεις. Εννοώ πως όταν είσαι το κορίτσι της οικειότητας το δικό τους παιδί και μπαίνει στο σπίτι κάθε μέρα μιας νοικοκυράς που δανείστηκε για να πληρώσει το ρεύμα και δεν μπορεί να το αποπληρώσει ή της απολυμένης μάνας με τα πρησμένα πόδια από την ορθοστασία, δεν- είναι πολύ έξυπνο εκ μέρους σου να δείχνει τις βουτιές σου από το φουσκωτό, τις τρίμηνες καλοκαιρινές διακοπές σου, την ποικιλία των πανάκριβων μαγιό σου, που ούτε βιοτεχνία να είχες κι από πάνω να κάνεις πως δεν θες φωνογραφίες στη Μύκονο! Αλλά δεν σημαίνει πως έχω δίκιο! Μπορεί και η άνεργη μάνα να έχει ανάγκη να βλέπει μόνο αυτό, τι να σου πω...» τόνισε στο You η Αλεξάνδρα Τσόλκα.
Ο Γιώργος Λιάγκας κάνει το καλύτερο κουτσομπολιό... Είναι πιστεύεις ρόλος;
« Όχι. Μα αυτό το είδος δεν υπηρετεί χρόνια τώρα; Δε έκανε διεθνές ρεπορτάζ με ειδίκευση στο Μεσανατολικό, ούτε επιφυλλίδες για την γλώσσα και το πολιτισμικό επίπεδο της λογοτεχνίας μας. Δεν δήλωσε πως είναι ο Λυγερός, ο Δελαστίκ και ο Παντελής Μπουκάλος μαζί! Κανένα ρόλο δεν κάνει παρά μόνο τη δουλειά του για βιοπορισμό. Και από ό,τι βλέπουμε, μια χαρά τα καταφέρνει και βιοπορίζεται, ας πούμε, καλύτερα από μένα που ομιλώ.»