Θεοδώρα Βουτσά: γέννησε φυσιολογικά χωρίς βοήθεια γιατρού & μιλάει για τη συγκλονιστική εμπειρία της!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η κόρη του Κώστα Βουτσά, Θεοδώρα που εδώ και λίγα χρόνια ζει μόνιμα στο Άμστερνταμ με τον σύντροφό της, Νίκο Πατινιωτάκη, απέκτησαν πριν από 2 εβδομάδες (13.1.2018) ένα όμορφο κοριτσάκι, κάνοντας τον μεγάλο ηθοποιό του κινηματογράφου και του θεάτρου για ακόμη μία φορά παππού.

Θεοδώρα Βουτσά: γέννησε φυσιολογικά χωρίς βοήθεια γιατρού & μιλάει για τη συγκλονιστική εμπειρία της!


H Θεοδώρα Βουτσά και σύντροφός της δηλώνουν ευτυχισμένοι και ερωτευμένη με την κορούλα τους και όπως αποκάλυψε η κόρη του Κώστα Βουτσά μιλώντας στην εφημερίδα Real Life:

«Έχουμε πάθει έρωτα! Έχει τρελή προσωπικότητα η κόρη μας. Η μικρή μας έχει ταμπεραμέντο!»

Επιπλέον μίλησε ανοιχτά για την διαδικασία του τοκετού καθώς επέλεξε να γεννήσει σε ειδικό κέντρο χωρίς γιατρό: «Γέννησα φυσιολογικά, χωρίς νάρκωση και φάρμακα! Ήρθε πολύ γρήγορα στον κόσμο το μωρό! Ο Νίκος ήταν δίπλα μου, όπως και η μαία. Δεν έγινε σε νοσοκομείο, αλλά σε ειδικό κέντρο μόνο με μαίες χωρίς γιατρούς. Έτσι είναι το ολλανδικό σύστημα. Το ίδιο βράδυ γυρίσαμε στο σπίτι και από τότε έχει αλλάξει ο κόσμος μας. Δεν περίμενα να είναι τόσο πρωτόγνωρο, αλλά ταυτόχρονα και τόσο οικείο συναίσθημα. Είναι τρελό να βλέπω την εκδήλωση αγάπης μου για τον Νίκο σε ένα τόσο υπέροχο και μοναδικό πλάσμα!».Θεοδώρα Βουτσά: γέννησε φυσιολογικά χωρίς βοήθεια γιατρού & μιλάει για τη συγκλονιστική εμπειρία της!Όπως αποκάλυψε μάλιστα η Θεοδώρα Βουτσά το όνομα που θα πάρει η μικρή θα είναι Ηλέκτρα – Κωνσταντίνα!