Η Άνιστον καυτηριάζει τον γάμο και την μητρότητα.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησαν φωτογραφίες  από την ερωτική  απόδραση  της Τζένιφερ Άνιστον στις Μπαχάμες, όπου έσκασε μύτη στην παραλία με φουσκωμένη κοιλιά και brazilian μαγιό, κάνοντας πολλούς να υποθέσουν πως είναι έγκυος.

Ωστόσο η 47χρονη σταρ βγήκε και δήλωσε δια του εκπροσώπου της στο «Entertainment Tonight» τα εξής:  «Δεν είναι έγκυος! Αυτό που είδατε, ήταν το αποτέλεσμα ενός νοστιμότατου μεγάλου γεύματος που απόλαυσε, και του γεγονότος ότι ένιωθε “ασφαλής” σε ιδιωτική περιουσία».


Μετά από αυτήν τη δήλωση έρχεται ένα εκτενές άρθρο της στην αμερικανική έκδοση της Huffington Post που στέλνει το δικό της μήνυμα.

"Μια γυναίκα αισθάνεται ολοκληρωμένη με ή χωρίς σύντροφο, με ή χωρίς ένα παιδί. Έχουμε την ευκαιρία να αποφασίσουμε για το σώμα μας, για το αν είναι όμορφο ή όχι. Δε χρειάζεται να είναι κάποια παντρεμένη για να αισθάνεται ολοκληρωμένη. Μπορούμε να καθορίσουμε μόνες μας την έννοια του 'έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα", τονίζει η διάσημη ηθοποιός.

"Σε αυτό τον βαρετό κύκλο δημοσιότητας σχετικά με την προσωπική μου ζωή και την ώρα που έγραφαν για την πιθανή εγκυμοσύνη μου στον κόσμο συνέβαιναν μαζικές εκτελέσεις, πυρκαγιές, σημαντικές αποφάσεις του Ανώτατου δικαστηρίου, οι επερχόμενες εκλογές στις ΗΠΑ και ένας μεγάλος αριθμός θεμάτων πολύ πιο αξιόλογων στα οποία οι δημοσιογράφοι μπορούσαν να αφιερώσουν το χρόνο τους", προσθέτει.

Οι γυναίκες, γράφει η Άνιστον, διαβρώνονται καθημερινά από την πρότυπη τοξική ουσία της ομορφιάς και των πολιτιστικών προτύπων που καθορίζουν την αξία μιας γυναίκας με βάση την οικογενειακή της κατάσταση και την μητρότητα.

"Κάποτε έλεγα ότι τα ταμπλόϊντ είναι σαν κόμικς, δεν πρέπει να τα λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας, μια σαπουνόπερα για να αποσπάσουν την προσοχή του κόσμου από τα σοβαρά θέματα. Αλλά σήμερα μπορώ να ομολογήσω ότι πρόκειται στην πραγματικότητα για μια καταδίωξη που την έχω βιώσει από πρώτο χέρι και για δεκαετίες αντικατοπτρίζει το στρεβλό τρόπο με τον οποίο υπολογίζουν την αξία μιας γυναίκας", γράφει ακόμη η Τζένιφερ Άνιστον.

"Αν αποφασίσω να γίνω μητέρα κάποια μέρα θα είμαι η πρώτη που θα σας ενημερώσει. Αλλά δεν θα επιδιώξω να γίνω μητέρα επειδή αισθάνομαι ότι δεν είμαι ολοκληρωμένη", καταλήγει.

tags:


tags: