Είναι η Ευρυδίκη έγκυος; H φωτο που πυροδότησε τις φήμες!

Δημοσιεύθηκε στις

Μία φωτογραφία ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η γνωστή τραγουδίστρια Ευρυδίκη, η οποία απεικονίζει την ίδια και τον σύντροφό της, Μπομπ Κατσιώνη, πριν λίγες μέρες στα γενέθλια του, σε μία πολύ τρυφερή φωτογραφία. Οι δυο τους είναι αγκαλιά, με τον μουσικό να έχει τα χέρια του στην κοιλιά της Ευρυδίκης. Αυτό όπως είναι λογικό πυροδότησε την απορία ανάμεσα στους followers της τραγουδίστριας να αναρωτιούνται αν είναι έγκυος, με την ίδια μέχρι στιγμής να μην έχει δώσει κάποια απάντηση.

Είναι η Ευρυδίκη έγκυος; H φωτο που πυροδότησε τις φήμες!


Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου 2,5 χρόνια και πριν λίγες μέρες ο μουσικός δημοσίευσε μία μέρα πριν μία φωτογραφία της Ευρυδίκης με ένα μονόπετρο στο χέρι, ανακοινώνοντας με αυτό τον τρόπο τον αρραβώνα τους και έγραψε «Κάνοντας σχέδια με την αγάπη της ζωής μου».

Στο παρελθόν η τραγουδίστρια είναι δηλώσει ότι σκοπεύουν να παντρευτούν κάποια στιγμή «είναι κάτι που έχουμε συζητήσει µε τον σύντροφό µου, για το οποίο είμαστε και οι δύο θετικοί». Η ίδια επίσης είχε δηλώσει ότι στο Μπομπ: «αγάπησα τα πάντα. Ό,τι και να πω, θα είναι λίγο. Ο Μπομπ είναι ο άνδρας που με έμαθε να χαμογελάω ξανά σαν παιδί. Μου έδειξε πως όλα είναι όμορφα στη ζωή, ότι υπάρχουν πράγματα που δε γνωρίζω και στα οποία πρέπει να είμαι πιο ανοιχτή. Με έμαθε ν’ αγαπώ τον εαυτό μου».

Είναι η Ευρυδίκη έγκυος; H φωτο που πυροδότησε τις φήμες!

Ενώ ο σύντροφος της αναφορικά με το γάμο είχε πει: «θα ήθελα να είμαστε κάθε μέρα μαζί, οπότε θα την παντρευόμουν και… χθες! Αυτό που θα κάνουμε προς το παρόν, είναι να μείνουμε μαζί και τα υπόλοιπα θα έρθουν».

Για το ενδεχόμενο ενός παιδιού η ίδια είχε πει σε συνέντευξή της ότι «είμαστε και οι δύο παιδιά κατά βάθος. Παιδιά που θέλουν τις διακοπές τους, τα ταξίδια τους, τα παιχνίδια τους, τη μουσική τους… Και µας αρέσει να μοιραζόμαστε πράγματα, να μαθαίνει ο ένας από τον άλλον». Ενώ είχε αφήσει να εννοηθεί ότι δεν σκέφτονται να γίνουν γονείς, «σε αυτή τη φάση της ζωής µου και σε αυτή την ηλικία, µου αρέσει που γίνομαι και πάλι παιδί».

Η τραγουδίστρια έχει ήδη ένα γιο, 21 ετών, τον Άγγελο, καρπός του έρωτά της με τον μουσικοσυνθέτη Γιώργο Θεοφάνους, ο οποίος σπουδάζει στο εξωτερικό.

Ο χρόνος μένει να δείξει αν πράγματι η τραγουδίστρια είναι έγκυος στο δεύτερό της παιδί ή απλά είναι εικασίες των φαν της!