Γιώργος Μαυρίδης: "Ρε Μανα να ξερες πόσο Σ αγαπάω!"

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Την περασμένη Κυριακή, ο γνωστός και πολύ δημοφιλής tattoo artist και παρουσιαστής, επανέλαβε το εγχείρημα του "Μαραθωνίου τατουάζ" για κάλο σκοπό, καλώντας τον κόσμο στο στούντιο του προκειμένου να «χτυπήσει» το σχέδιο με τη χαμογελαστή φατσούλα στη συμβολική τιμή των 20 ευρώ. Όλα τα έσοδα διατέθηκαν για αγορά ιατρικού εξοπλισμού για την παιδιατρική του ΑΧΕΠΑ και την νοσηλεία των παιδιών. Τελικά το ποσό που συγκεντρώθηκε έφτασε τα 11.986 ευρώ και ο Γιώργος Μαυρίδης έγραψε συγκινημένος στο Facebook.

16298757_1531915396837733_1225399769664001820_n
Όμως μια εξίσου συγκινητική έκπληξη από την περασμένη Κυριακή, αποκαλύφθηκε σήμερα από τον ίδιο τον Γιώργο Μαυρίδη ο οποίος μάλλον δεν θα περίμενε ποτέ να «χτυπήσει» τατουάζ στη μητέρα του. Η κα Εύη Μαυρίδη βρέθηκε στο στούντιο του γιου της και στήριξε την προσπάθειά του κάνοντας και η ίδια τατουάζ τη«φατσούλα».


Ο Γιώργος Μαυρίδης δημοσίευσε το βίντεο και έγραψε: "Πριν 20 χρόνια η μάνα μου ανακάλυψε ότι εχω τατουάζ πάνω μου, από τότε σαν κλασσική Ελληνίδα μάνα δεν σταμάτησε να μου τα χώνει κάθε φορά που έβλεπε ενα καινούργιο σχέδιο πάνω μου.
Την Κυριακή μου χάρισε την πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου, αφού πλέον έχουμε το ίδιο τατουάζ στο χέρι.
Ρε Μανα να ξερες πόσο Σ αγαπάω!"

tags:


tags: