Γιατί ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis δεν θα αφήσουν κληρονομιά στα παιδιά τους;

Δημοσιεύθηκε στις

 

Όπως ανέφερε σε συνέντευξή του ο Ashton Kutcher, αποφάσισαν με τη συζυγό του, Mila Kunis, να μην αφήσουν κάποιο χρηματικό ποσό ως κληρονομιά στην 3 ετών κόρη τους, Wyatt, και στον 15 μηνών γιο τους, Dimitri. Αυτό ακούγεται ιδιαίτερα παράξενο, αν αναλογιστεί κανείς τη μεγάλη περιουσία που έχουν δημιουργήσει ως ηθοποιοί στο Χόλιγουντ.


Γιατί ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis δεν θα αφήσουν κληρονομιά στα παιδιά τους;

Όπως είπε θέλουν να δωρίσουν τα χρήματά τους σε ανθρώπους που το έχουν πραγματική ανάγκη και θα κάνουν φιλανθρωπίες. «Δεν θέλω να δημιουργήσω στα παιδιά μου το αίσθημα της εμπιστοσύνης» αφού «ζουν ήδη μία ζωή γεμάτη προνόμια και δεν το γνωρίζουν καν. Και δε θα το μάθουν και ποτέ γιατί θα είναι και η μόνη που θα γνωρίσουν». Γι’ αυτό και σαν γονείς προσπαθούν επίσης να μην γίνουν τα παιδιά τους κακομαθημένα.

Γιατί ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis δεν θα αφήσουν κληρονομιά στα παιδιά τους;

Όπως ανέφερε ακόμη ο ηθοποιός «αν τα παιδιά μου θέλουν να ξεκινήσουν μία επιχείρηση και έχουν ένα καλό επιχειρηματικό σχέδιο, τότε θα επενδύσω σ’ αυτό. Αλλά δεν θα κερδίσουν και την εμπιστοσύνη μου».

Την ίδια άποψη έχει και η Mila Kunis για το μέλλον των παιδιών τους, αφού δεν θέλει τα παιδιά της να επαναπαυτούν, να μην κάνουν τίποτα στη ζωή τους και να ζουν απο την περιουσία των γονιών τους. Ενώ σε συνέντευξή της είπε χαρακτηριστικά «υπάρχουν αρκετοί άχρηστοι σε αυτό τον κόσμο! Δεν χρειάζεται να δημιουργήσουμε περισσότερους».

Έχοντας λοιπόν ως σκοπό τους τα παιδιά τους να γίνουν δημιουργικά και να προσπαθήσουν μόνα τους να πετύχουν επαγγελματικά, όπως ακριβώς και οι δύο γονείς τους, δεν θα τους προσφέρουν χρήματα, αλλά θα τα ενθαρρύνουν να γίνουν ανεξάρτητα και να πάρουν τη ζωή τους στα χέρια τους.

 

tags:


tags: