Έρευνα: Τελικά είναι πιο δύσκολο για τους γονείς να παραμένουν στο σπίτι με τα παιδιά ή να εργάζονται;

Δημοσιεύθηκε στις

Η παραμονή ενός γονιού στο σπίτι για τη φροντίδα του παιδιού δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Όπως έδειξε πρόσφατη έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Aveeno Baby, πολλές φορές, το να μένετε στο σπίτι  είναι πολύ πιο δύσκολο από το να εργάζεστε full-time.

Πιο συγκεκριμένα, οι ερευνητές ρώτησαν 1.500 μαμάδες και μπαμπάδες στο Ηνωμένο Βασίλειο και το 31% αυτών είπε ότι η παραμονή στο σπίτι με τα παιδιά τους είναι πιο δύσκολη από το να εργάζονται καθημερινά.


 

Έρευνα: Τελικά είναι πιο δύσκολο για τους γονείς να παραμένουν στο σπίτι με τα παιδιά ή να εργάζονται;

 

Η ειδικός της Aveeno Baby Skin, Rebecca Bennett, εξήγησε ότι η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε με την ελπίδα να καθησυχαστούν οι νέες μητέρες και οι μπαμπάδες ότι η φροντίδα για ένα παιδί δεν είναι πάντα εύκολη.

«Το να γίνετε γονέας είναι μια καταπληκτική εμπειρία, αλλά καταλαβαίνουμε ότι αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή σας μπορεί επίσης να φέρει μαζί του πολύ άγχος και ανησυχία, γι 'αυτό θέλαμε να ανακαλύψουμε περισσότερα όσον αφορά αυτά τα οποία βιώνουν οι νέοι γονείς τα πρώτα χρόνια, τι εύχονται να γνώριζαν και  πόσο καλύτερα μπορούμε να τους υποστηρίξουμε», δήλωσε η Rebecca.

 

 

Διαβάστε εδώ όλα τα μυστικά για μια ευτυχισμένη οικογένεια!

 

 

tags:


tags: