Έλληνας γυναικολόγος κυκλοφορεί βιντεάκι από έναν δύσκολο τοκετό και γίνεται viral

Δημοσιεύθηκε στις

Ο Έλληνας γυναικολόγος Δρ. Άρης Τσιγκρής δημοσίευσε ένα βίντεο στη σελίδα του στο Facebook από έναν απαιτητικό τοκετό κι έγινε viral.

Μέσα από ένα πολύ δυνατό βίντεο στο Facebook, που έγινε σχεδόν αμέσως viral, ο γνωστός Έλληνας γυναικολόγος Δρ. Άρης Τσιγκρής παρουσίασε στους σχεδόν 140 χιλιάδες χρήστες που ακολουθούν τη σελίδα του μια δύσκολη γέννα, η οποία βέβαια τελειώνει με τη μαμά και το βρέφος υγιέστατους και χαρούμενους.


Όπως μας ενημερώνει ο ίδιος στο viral βίντεο, τη μαμά τη λένε Ελένη, και το ίδιο όνομα θα δώσει και στην κόρη της, ενώ ο πατέρας της μικρής επίσης βρίσκεται στην αίθουσα τοκετού. Ψύχραιμος, τον ακούμε να ενθαρρύνει την αγαπημένη του όσο μαγνητοσκοπούσε τη γέννα. Ήταν ένας αρκετά δύσκολος τοκετός σε οπίσθια θέση με πολύ ισχυρή περιτύλιξη, όπως διαβάζουμε στην περιγραφή του βίντεο.

«Η Ελενίτσα γέννησε την Ελενίτσα! Δύσκολος τοκετός σε οπίσθια θέση με πολύ ισχυρή περιτύλιξη. Παρόλα αυτά, τα κατάφερε μια χαρά η Ελένη μόνη της και χωρίς πολλά πολλά έφτασε να κρατά αγκαλιά την κόρη της… Τόσο είχε κοντύνει το μήκος του ομφάλιου από την περιτύλιξη που καλά καλά δεν μπορούσα να της την δώσω αγκαλιά... Ο Τάκης ψύχραιμος συνοδοιπόρος κατέγραφε μέχρι και τα σεντόνια... και φυσικά η Ξένια η προϊσταμένη μας με τη γλύκα και την ηρεμία της έδωσε τον δικό της εξαιρετικό τόνο... Να σου ζήσει η μπουμπού Ελένη μου!» έγραψε ο γιατρός στην περιγραφή του βίντεο.

Δείτε το βίντεο

Η Ελενίτσα γέννησε την Ελενίτσα! Δύσκολος τοκετός σε οπίσθια θέση με πολύ ισχυρή περιτύλιξή παρόλα αυτά τα κατάφερε μια χαρά η Ελένη μόνη της και χωρίς πολλά πολλά έφτασε να κρατά αγκαλια την κόρη της..,τόσο είχε κοντινει το μήκος του ομφάλιου από την περιτυλιξη που καλα καλα δεν μπορούσα να της την δώσω αγκαλια..ο Τάκης ψύχραιμος συνοδηπορος κατέγραφε μέχρι κι τα σεντόνια..,και φυσικα η Ξένια η προισταμενη μας με την γλυκα και την ηρεμία της έδωσε τον δικό της εξαιρετικό τόνο..να σου ζήσει η μπουμπου Ελένη μου!!❤️❤️www.draristsigris.gr

Geplaatst door Dr Άρης Τσιγκρής - Μαιευτήρας, Χειρουργός Γυναικολόγος op Dinsdag 4 februari 2020

tags:


tags: