Πριγκίπισσα Charlotte: Κλείνει τα 4 και το παλάτι "ανέβασε" τρεις υπέροχες φωτογραφίες της (φωτο)

H μικρή πριγκίπισσα Σάρλοτ κλείνει τα 4 χρόνια της και το παλάτι του Κένσιγκτον το γιορτάζει με τρεις φωτογραφίες φυσικά δια χειρός Κέιτ Μίντλετον.
Η μοναχοκόρη της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Γουίλιαμ σήμερα γίνεται 4 ετών και το παλάτι πόσταρε χθες στο Instagram τρεις νέες φωτογραφίες της Σάρλοτ.


Μια να ποζάρει καθισμένη στο γκαζόν στο παλάτι του Κένσιγκτον και άλλες δύο ενώ παίζει (στη μια τρέχει, στην άλλη είναι σκαρφαλωμένη σε ένα φράχτη) στο εξοχικό των Κέιμπριτζ, το Anmer Hall στο Σάντριγχαμ. Κοινή συνισταμένη και στις τρεις φωτογραφίες η... διαολιά, η σκανταλιά που είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της μικρής δαιμόνιας πριγκίπισσας, την οποία ο φακός πολλάκις έχει συλλάβει σε ασύλληπτες γκριμάτσες.


Αλλωστε, οι ίδιοι οι Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Γουίλιαμ έχουν μιλήσει πολλές φορές για τις σκανταλιές των παιδιών τους που τους κρατούν ξάγρυπνους και σε μια διαρκή τρέλα.

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ φαίνεται ότι είναι ένα παιδί με ιδιαίτερα ισχυρή προσωπικότητα, αφού πέρα από τις σκανταλιές της είναι γνωστή και για το πόσο κοινωνική είναι, αφού δεν σταματά να χαιρετά άπαντες όταν βρίσκεται κάπου έξω, σε αντίθεση με τον αδελφό της πρίγκιπα Τζορτζ ο οποίος πάντα εμφανίζεται πιο ντροπαλός.

Κοιτάζοντας τις φωτογραφίες της πριγκίπισσας Σάρλοτ δεν μπορεί κάποιος να μην επισημάνει την ομοιότητά της με τον πατέρα της, πρίγκιπα Γουίλιαμ, την ώρα που τα δύο αδέλφια της, πρίγκιπας Τζορτζ και πρίγκιπας Λούις μοιάζουν περισσότερο στη μητέρα τους Κέιτ Μίντλετον.

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ αναμένεται σήμερα να κόψει γενέθλια τούρτα στο σχολείο της, το νηπιαγωγείο Willcocks Nursery, κοντά στο παλάτι του Κένσιγκτον, ενώ από Σεπτέμβριο αναμένεται να ξεκινήσει να φοιτά στο σχολείο, πιθανότατο στο ίδιο με τον αδελφό της πρίγκιπα Τζορτζ, το Thomas's Battersea.

Η τελευταία φορά που κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της πριγκίπισσας Σάρλοτ ήταν πριν το Πάσχα, όταν οι παπαράτσι «συνέλαβαν» όλη την οικογένεια των Κέιμπριτζ σε βόλτα με την εξαδέλφη του πρίγκιπα Γουίλιαμ και την οικογένειά της Ζάρα Τίνταλ, ενώ η επόμενη φορά που αναμένεται να κάνει δημόσια εμφάνιση είναι στο Trooping the Colour τον Ιούνιο.